Θεσσαλονίκη: Ο αστυνομικός σκύλος «Ακύλας» οδήγησε στη σύλληψη δύο διακινητών ναρκωτικών
Ανανεώθηκε:
Δύο άνδρες συνελήφθησαν σε περιοχές της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου κατηγορούμενοι για διακίνηση, καλλιέργεια και κατοχή κάνναβης.
Στην επιχείρηση συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών «Ακύλας» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής, που «ξετρύπωσε» τους δύο δράστες, στα σπίτια των οποίων βρέθηκαν δενδρύλλια και ποσότητες κάνναβης.
Ειδικότερα, ύστερα από έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δεκαοκτώ δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 130 εκατοστών, που καλλιεργούνταν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, 1 κιλό και 370 γραμμάρια κάνναβης, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, εξοπλισμός για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων και 620 ευρώ.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
SPONSORED
Ζάκυνθος: Ασφαλής ο 22χρονος τουρίστας που εγκλωβίστηκε σε απόκρημνο σημείο στο Ναυάγιο
21:17
Δέλλας: Με την τελευταία πτήση Αθήνα με την πρώτη πρωινή Ηράκλειο για να μένει δίπλα στη Μαστροκώστα
21:08
Ιωάννινα: Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε τον 31χρονο ποδηλάτη
20:59
Φινλανδία: Έκτακτη συνεδρίαση για την αντιμετώπιση των εισβολών από drones
20:49