ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Λιγνάδη: Στην Εισαγγελία αύριο οι δικηγοροι του Νίκου Σ.

Υπόθεση Λιγνάδη: Στην Εισαγγελία αύριο οι δικηγοροι του Νίκου Σ.
INTIME NEWS

Έτοιμος να εισφέρει στοιχεία για τη δράση του Δημήτρη Λιγνάδη δηλώνει ο Νίκος Σ., του ανθρώπου από τη συνέντευξη του οποίου στο 2020mag άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι για την υπόθεση του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, κατηγορούμενου πλέον για βιασμό κατά συρροή.

Για το λόγο αυτό θα βρεθούν αύριο το πρωί, Τετάρτη, στην Εισαγγελία οι συνήγοροι του Νίκου Σ., Γεωργία Παλαιολόγου και Πατρίκιος Πατρικουνάκος, για να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία του εντολέα τους και να δηλώσουν ότι είναι στη διάθεση των αρχών.

Οι δικηγόροι του κατέθεσαν χθες, Δευτέρα, καταγγελία του εντολέα τους στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

«Ο σκηνοθέτης μού ζήτησε να κατεβάσω ξανά το παντελόνι μου, μ' έσπρωξε με βία στο κρεβάτι, με ακινητοποίησε με τα χέρια του στην πλάτη μου και με μία μεταλλική ράβδο, σαν μπάρα από σπιτικό μονόζυγο, επιχείρησε να διεισδύσει στο σώμα μου. Το άλλο παιδί καθόταν στο κρεβάτι και κοιτούσε. Ένιωσα τρόμο και παρέλυσα παρά το δυνατό πόνο που ένιωθα. Τελικά εκείνος κατάφερε να παραβιάσει με το μεταλλικό αντικείμενο το σώμα μου. Εγώ του έλεγα "πονάω, σταμάτα" κι εκείνος μου έλεγε επιτακτικά "χαλάρωσε, ηρέμησε". Μου ανέβηκαν δάκρυα στα μάτια, ήθελα να πεθάνω..."», ανέφερε -μεταξύ άλλων- στη συνέντευξή του στο 2020mag, ο Νίκος Σ.

Ο 56χρονος ηθοποιός – σκηνοθέτης, ο οποίος παραμένει κρατούμενος για τέταρτη ημέρα στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, προετοιμάζει την απολογία του με τη βοήθεια του νέου δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, αφού όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Δευτέρας, ο δικηγόρος Νίκος Γεωργουλέας αποχώρησε από την υπεράσπιση του γνωστού θεατρανθρώπου.

Η προγραμματισμένη για την Τετάρτη απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη αναμένεται να αναβληθεί, κατά πάσα πιθανότητα για την Πέμπτη, καθώς ο Αλέξης Κούγιας παρέλαβε τη δικογραφία σήμερα, Τρίτη, το πρωί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ