ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση στο δημαρχείο του Μοσχάτου – Προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές και πέταξαν μολότοφ

Επίθεση στο δημαρχείο του Μοσχάτου – Προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές και πέταξαν μολότοφ
ΙΝΤΙΜΕ

Γυαλιά – καρφιά τα έκαναν κουκουλοφόροι τη νύχτα στο δημαρχείο του Μοσχάτου, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές σε όλο το κτήριο ενώ πέταξαν και βόμβες μολότοφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των κουκουλοφόρων, χωρίς να γίνει αντιληπτή από κανέναν, κατάφερε να φτάσει μέχρι το δημαρχείο και ανενόχλητη να προκαλέσει σοβαρές υλικές ζημιές.

Αμέσως μετά, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, εξαφανίστηκαν.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι έχουν να κάνουν με ομάδα συμπαραστατών του τρομοκράτη Δημήτρη Κουφοντίνα, οι οποίοι κάθε βράδυ καταφέρνουν να προκαλούν φθορές ή να πυρπολούν αυτοκίνητα ανενόχλητοι.

Λίγες μέρες νωρίτερα, ομάδα νεαρών είχε πάει στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο, όπου πέταξε φέιγ βολάν και άπλωσε πανό υπέρ του τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη ενώ οι επιθέσεις τους το τελευταίο ενάμιση μήνα αγγίζουν τις 300.

Την ίδια ώρα, σε σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου, μια αναρχική ομάδα που συστήνεται ως «Ομάδα Επαναστατικής Ρήξης» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου.

Μάλιστα, στο τέλος του κειμένου που έχουν αναρτήσει στην ιστοσελίδα απειλούν με νέα χτυπήματα στο όνομα του Δημήτρη Κουφοντίνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ