Κυψέλη: Γνωστός τραγουδιστής μεταξύ των συλληφθέντων σε παράνομη λέσχη
Ανανεώθηκε:
Γνωστός τραγουδιστής είναι μεταξύ 18 ατόμων που συνελήφθησαν την Παρασκευή, μετά από έφοδο της Αστυνομίας σε παράνομη λέσχη στην Κυψέλη να παίζουν τυχερά παιχνίδια, χωρίς, επιπλέον, να τηρούν τους κανόνες για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού (Covid 19).
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ρύθμισης της αγοράς παιγνίων και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, ενώ σε βάρος του υπεύθυνου του καταστήματος και για παράβαση του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς είχε εγκαταστημένες στην λέσχη τρεις κάμερες απ' έξω και τρεις μέσα, καταγράφοντας τα πάντα.
Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου στο κατάστημα, βρέθηκαν:
- 17 ηλεκτρονικοί υπολογιστές με λογισμικό διεξαγωγής του τυχερού παιχνιδιού «φρουτάκια»
- 4 ηλεκτρονικοί υπολογιστές με λογισμικό διεξαγωγής του τυχερού παιχνιδιού «ρουλέτα»
- 5 παιγνιομηχανήματα με λογισμικό διεξαγωγής του τυχερού παιχνιδιού «φρουτάκια»
- ηλεκτρονικός υπολογιστής «server»
Κατασχέθηκαν 23 σκληροί δίσκοι των ανωτέρω υπολογιστών και 5 κάμερες επιτήρησης χώρων.
Επιπρόσθετα, σε άπαντες επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων διασποράς του κορωνοϊού.
Οι συμμετέχοντες στον παράνομο τζόγο αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα και ορίστηκε τακτική δικάσιμος ενώ ο υπεύθυνος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.
SPONSORED
Στο 10,6% η ανεργία το πρώτο τρίμηνο του 2026, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ
12:51
Χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν στα Τίρανα κατά του τουριστικού σχεδίου Κούσνερ
12:50
Αυξάνεται στα 1.600 από τα 1.250 ευρώ το ακατάσχετο των λογαριασμών για οφειλές στο Δημόσιο
12:46
Δίκη Λιγνάδη: Να γίνει δεκτή η έφεση για το ύψος της πρωτόδικης ποινής ζήτησε η εισαγγελέας
12:45