Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά
Ανανεώθηκε:
Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, το μεσημέρι της Παρασκευής στον Πειραιά και στον 'Αγιο Ιωάννη Ρέντη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Οι αλλοδαποί κατελήφθησαν να κατέχουν με σκοπό τη διακίνηση σε τρίτους σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, οικία και αποθήκη οι κάτωθι ποσότητες ναρκωτικών ουσιών:
1.140 γραμμ. κοκαΐνης, 4.030 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 188 ναρκωτικά χάπια, το χρηματικό ποσό των 1.005 ευρώ, 10 κινητά τηλέφωνα, 3 ζυγαριές ακριβείας, μαχαίρι τύπου πεταλούδα, ξύλινο σφυρί, ηλεκτρικό αναδευτήρα, 2 πλαστά δελτία ταυτότητας και πλαστό δίπλωμα οδήγησης και πλήθος νάιλον συσκευασιών για επιμερισμό ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.
Ιαπωνία: Άνδρας ψέκασε κατά λάθος με σπρέι για αρκούδες μέσα σε ταχυδρομείο - Πέντε στο νοσοκομείο
13:12
Εκδίκηση για τον θάνατο του Χαμενεΐ ζητά ο Γκαλιμπάφ - Πυρετώδεις προετοιμασίες για την κηδεία του
13:06
Με 2.000 λαθραία πακέτα τσιγάρα συνελήφθη 40χρονος στο Ελευθέριος Βενιζέλος
13:00
Βολές Σαμαρά κατά Τσίπρα για τα ελληνοτουρκικά: Βάζει πλάτη για τις «Πρέσπες του Αιγαίου»
12:52