ΕΛΛΑΔΑ

Πάνος Μουζουράκης: «Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση - Με στιγμάτισε αυτή η εμπειρία στα 14 μου»

Πάνος Μουζουράκης: «Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση - Με στιγμάτισε αυτή η εμπειρία στα 14 μου»
Φωτογραφία αρχείου INTIME

Ένα προσωπικό του βίωμα σε ηλικία 14 ετών, το οποίο όπως λέει τον στιγμάτισε, αποκάλυψε ο γνωστός καλλιτέχνης Πάνος Μουζουράκης, με αφορμή τις συνεχείς καταγγελίες στον χώρο του θεάματος.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Ant1, ο τραγουδιστής είπε ότι έχει βιώσει και ο ίδιος μια παρόμοια φάση.

«Έχω περάσει κι εγώ από παρόμοια φάση. Το θέμα είναι πώς μπορείς. Υπάρχει πολύ κόσμος που έχει ζήσει κάτι τέτοιο. Όχι μόνο στον χώρο του θεάτρου και του θεάματος. Μιλάμε για το θείο, για τον οικογενειακό φίλο, για τον μπάρμπα στο καφενείο που με έβαλε σε ένα αμάξι και με πήγε σε ένα δάσος», σημείωσε.

«Με στιγμάτισε αυτή η εμπειρία στα 14 μου και μέχρι τα 23 δεν το είχα πει ούτε στην μάνα μου. Καταλαβαίνω πως είναι να αισθάνεσαι τις ενοχές και να κλειδώνεσαι μέσα σου. Εγώ έχω 4-5 φίλους που έχουν δεχθεί κάτι ανάλογο», εξήγησε ο Πάνος Μουζουράκης και διερωτήθηκε: «Και ναι. Πρέπει να αλλάξει αυτό. Να τους κρεμάσουμε στο Σύνταγμα; Πού θα μπούνε τα όρια; Πότε θα σταματήσουμε να κάνουμε τα στραβά μάτια; Τα όπλα, τα ναρκωτικά και η παιδεραστία είναι οι μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου».

Σχολιάζοντας όλα αυτά που συμβαίνουν δήλωσε, «εγώ φοβάμαι πάρα πολύ να σηκώσω το δάχτυλο μου και να δείχνω κάποιον, χωρίς να ξέρω όλα τα στοιχεία. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται. Καταλαβαίνω ότι είμαστε σε μια εποχή που πρέπει να μιλήσουμε και πρέπει να στηρίξουμε».

«Προσπαθώ να είμαι χριστιανός και να βλέπω τα πράγματα με φως και αγάπη… Πρέπει να σταματήσει αυτή η μάχη με την μαυρίλα και το κακό… Είναι δικιά μας υπόθεση να ξεχωρίσουμε μέσα μας τι είναι καλό και τι κακό», συνέχισε ο ίδιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ