ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου της Τρίπολης ο Δημήτρης Λιγνάδης

Στην Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου της Τρίπολης ο Δημήτρης Λιγνάδης
Φωτογραφία αρχείου ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Στο νοσοκομείο της Τρίπολης και συγκεκριμένα στην Ψυχιατρική Κλινική μετέβη ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο κατηγορούμενος για βιασμούς κατά συρροή, ο οποίος κρίθηκε προφυλακισμένος και μεταφέρθηκε στις φυλακές Τριπόλεως, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να γίνει μια εκτίμηση της κατάστασής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηθοποιός προσήλθε στο νοσοκομείο με το βαν των φυλακών, επισκέφτηκε την Ψυχιατρική Κλινική και μία ώρα αργότερα επέστρεψε στις φυλακές.

Κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του Λιγνάδη με τον καταγγέλοντα ζητά ο Κούγιας

Την κατ΄αντιπαράσταση εξέταση του εντολέα του με τον καταγγέλοντα, καθώς και αυτοψία στο ξενοδοχείο της Επιδαύρου στο οποίο τον κατηγορεί ότι τον βίασε το 2015, ζητάει με αίτηση που κατέθεσε στην ανακρίτρια, ο Αλέξης Κούγιας συνήγορος υπεράσπισής του ήδη προφυλακισμένου για «βιασμό κατά συρροή» Δημήτρη Λιγνάδη.

Όπως τονίζει ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωσή του, ο εντολέας του «αμφισβητεί την αλήθεια όλων των καταγγελιών εις βάρος του και έχει προσκομίσει ακλόνητα έγγραφα στοιχεία, αλλά και ζήτησε να εξεταστούν ιδιαίτερα αξιόπιστοι μάρτυρες, οι οποίοι εξετάστηκαν από την κα Ανακρίτρια. Τα παραπάνω αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία στη συνήθη επεξεργασία, την οποία είναι υποχρεωμένοι να κάνουν Εισαγγελείς και Δικαστές, «κατεδαφίζουν» στην κυριολεξία την κατηγορία».

Τονίζει ωστόσο πως «προς μεγαλύτερη υποστήριξη της αθωότητας του κατηγορουμένου, συνεργάτες του γραφείου μας σήμερα κατέθεσαν στην κα Ανακριτή, αναφορικά με την πράξη που φέρεται ότι διέπραξε ο εντολέας μας στις 8.8.2015, αίτημα: 1. περί αυτοψίας του χώρου και 2. κατ’ αντιπαράσταση εξέτασης του εντολέα μας με τον φερόμενο ως βιασθέντα, ο οποίος μέχρι σήμερα ούτε αποκάλυψε ούτε ερωτήθηκε έστω να περιγράψει ποιο είναι το ξενοδοχείο στην Επίδαυρο, στο οποίο δήθεν ο εντολέας μας τον βίασε με πρωκτολειχία (αυτή είναι η περιγραφή του δήθεν βιασμού του) και σε ποια σουίτα αυτού του αγνώστου μέχρι τώρα ξενοδοχείου έγινε αυτή η πράξη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ