Συναγερμός στο λιμενικό για πτώση ΙΧ στο λιμάνι του Πειραιά
Ανανεώθηκε:
Ένα όχημα έπεσε μέσα στο λιμάνι του Πειραιά απόψε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. Οι δύο επιβάτες ανασύρθηκαν από το νερό καλά στην υγεία τους και το λιμενικό διενεργεί επιχείρηση εντοπισμού του ΙΧ.
Η πτώση του οχήματος στη θάλασσα, στο ύψος της Πύλης Ε2, το βράδυ της Τετάρτης προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση του λιμενικού σώματος.
Με τη συνδρομή ενός οδηγού φορτηγού οχήματος που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή στην αποβάθρα, ανασύρθηκαν οι δύο επιβαίνοντες του ΙΧ που έπεσαν μέσα στη θάλασσα.
Κατά τις πληροφορίες πρόκειται για δύο κοπέλες, τις οποίες, ο οδηγός του φορτηγού που βούτηξε στο νερό, βοήθησε να σωθούν.
Τα δύο άτομα είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να ελεγχθεί η κατάστασή τους.
Ταυτόχρονα ομάδα δυτών του Λιμενικού Σώματος βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να εντοπίσει το ΙΧ, ώστε να διενεργηθεί και η επιχείρηση ανάσυρσής του από τη θάλασσα.
Επιστροφή ενοικίου: Πότε καταβάλλεται και ποιοι οι ωφελούμενοι
05:00
Ρύθμιση οφειλών: Τι αλλάζει στη διαπραγμάτευση με τους servicers - Τα πρόστιμα και το πλαφόν του 15%
04:00
«Ανάσα» για τις τιμές στα καύσιμα - Ποιοι κερδίζουν από τα νέα μέτρα
03:00
Ρεύμα: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές της ΔΕΗ στο «μπλε» και το «πράσινο» τιμολόγιο
02:00