ΕΛΛΑΔΑ

Τι προσφέρουν οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι στους πληγέντες από το σεισμό

Τι προσφέρουν οι τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι στους πληγέντες από το σεισμό
Pixabay

Παροχές για τη στήριξη των συνδρομητών τους στους δήμους Ελασσόνας, Τυρνάβου, Φαρκαδόνας και Λαρισαίων, που επλήγησαν από τη χθεσινή σεισμική δόνηση ανακοίνωσαν οι τρεις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας.

Συγκεκριμένα, η Cosmote προσφέρει δωρεάν 1500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και 15 GB για χρήση Internet από το κινητό, σε όλους τους συνδρομητές κινητής -συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής- ιδιώτες και επιχειρήσεις, με ισχύ μεταξύ 4-18 Μαρτίου. Επιπλέον, αναστέλλει μέχρι και τις 31 Μαρτίου κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου σταθερής, κινητής και συνδρομητικής τηλεόρασης στις εν λόγω περιοχές.

Οι συνδρομητές της Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες, συμβολαίου κινητής, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής που ζουν στις περιοχές αυτές, θα έχουν στη διάθεση τους αυτόματα και δωρεάν για χρήση, απεριόριστα data για 15 ημέρες και συγκεκριμένα μεταξύ 4 και 18 Μαρτίου 2021. Επιπλέον, αναστέλλει τη διαδικασία είσπραξης οφειλών και φραγής εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων για τους κατοίκους των πληγεισών περιοχών έως και τις 8 Μαρτίου 2021.

Από την πλευρά της, η Wind προσφέρει σε όλους τους πελάτες συμβολαίου κινητής, ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις καθώς και τους κατόχους καρτοκινητής WIND F2G ή κάρτας Q για 7 ημέρες, δωρεάν χρόνος ομιλίας 1500 λεπτών προς όλους τους εθνικούς προορισμούς (κινητά και σταθερά) καθώς και 1,5 GB. Παράλληλα, η εταιρεία σταμάτησε από την πρώτη στιγμή τη διαδικασία φραγής εισερχομένων/ εξερχομένων κλήσεων στις συνδέσεις συμβολαίου μέχρι τέλος Μαρτίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ