Επτά συλλήψεις και πρόστιμα για τα επεισόδια στην πορεία υπέρ Κουφοντίνα
Σε συλλήψεις μετατράπηκαν επτά από τις 29 προσαγωγές που έγιναν χτες κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης για τον Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας.
Οι επτά συλληφθέντες κατηγορούνται όλοι για παράβαση του άρθρου 285 του ποινικού κώδικα, που αφορά σε παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και κατά περίπτωση βία κατά υπαλλήλων, απείθεια και απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από την Κρατική Ασφάλεια, η οποία εστάλη στον εισαγγελέα, ενώ οι ίδιοι αφέθηκαν ελεύθεροι.
Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι υπόλοιποι 22 καθώς σύμφωνα με την αστυνομία, δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους, αλλά και στους 29 επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ, για μη τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού.
Σημειώνεται ότι ανάμεσα στους προσαχθέντες ήταν και ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορας Κουφοντίνας, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος το Σάββατο.
Ποιοι πάνε ταμείο μέχρι τις 3 Ιουλίου: Οι πληρωμές από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
04:00
Τι είναι το ψηφιακό Αποδεικτικό Είσπραξης της ΑΑΔΕ: Σε ισχύ από σήμερα - Πώς εκδίδεται
03:00
ΕΝΦΙΑ: Αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού - Από την Ηλεκτρονική Ταυτότητα τα στοιχεία των ακινήτων
02:00
Επίδομα αδείας: Μέχρι πότε πρέπει να το καταβάλουν οι εργοδότες - Πώς θα το υπολογίσετε online
01:00