Επτά συλλήψεις και πρόστιμα για τα επεισόδια στην πορεία υπέρ Κουφοντίνα
Σε συλλήψεις μετατράπηκαν επτά από τις 29 προσαγωγές που έγιναν χτες κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης για τον Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας.
Οι επτά συλληφθέντες κατηγορούνται όλοι για παράβαση του άρθρου 285 του ποινικού κώδικα, που αφορά σε παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και κατά περίπτωση βία κατά υπαλλήλων, απείθεια και απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από την Κρατική Ασφάλεια, η οποία εστάλη στον εισαγγελέα, ενώ οι ίδιοι αφέθηκαν ελεύθεροι.
Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι υπόλοιποι 22 καθώς σύμφωνα με την αστυνομία, δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους, αλλά και στους 29 επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ, για μη τήρηση των μέτρων για τον περιορισμό διασποράς του κορωνοϊού.
Σημειώνεται ότι ανάμεσα στους προσαχθέντες ήταν και ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορας Κουφοντίνας, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος το Σάββατο.
Συντάξεις Μαρτίου: Όλες οι ημερομηνίες για την καταβολή στους δικαιούχους
02:00
Πρόγραμμα επιχειρηματικότητας με επιχορήγηση 17.500 ευρώ: Πώς θα κάνετε την αίτηση
01:00
Έως πότε παρατείνεται η ισχύς για χρηματοδοτήσεις στους αγρότες με τις νέες ρυθμίσεις
00:30
«Εφικτή μια συμφωνία με τις ΗΠΑ», δηλώνει ο Ιρανός ΥΠΕΞ πριν από τις νέες συνομιλίες
23:59