ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με τρεις τραυματίες στον Κηφισό - Κλειστό το ρεύμα προς Πειραιά

Σοβαρό τροχαίο με τρεις τραυματίες στον Κηφισό - Κλειστό το ρεύμα προς Πειραιά
INTIME/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στη Λεωφόρο Κηφισού, στο ύψους της συμβολής της με την Ιερά Οδό μετά από σύγκρουση νταλίκας με αυτοκίνητο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μία νταλίκα έφυγε από την πορεία της, με αποτέλεσμα ένα τμήμα της να πέσει στον παράδρομο και το υπόλοιπο να κλείσει σχεδόν τις τρεις λωρίδες του δρόμου στο συγκεκριμένο σημείο.

Συγκεκριμένα, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς Πειραιά στη μεσαία και τη δεξιά λωρίδα, καθώς και στον παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισού στο σημείο αυτό.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό του οδηγού, χωρίς να είναι γνωστή η ακριβής κατάσταση της υγείας του. Ελαφρύτερα τραυματίστηκαν δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή, η οποία μετά τη σύγκρουση σύρθηκε για αρκετά μέτρα στην άσφαλτο.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του αυτοκινητικού ατυχήματος, σύμφωνα ωστόσο με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός της νταλίκας, στην προσπάθειά του να αποφύγει προπορευόμενο όχημα, έκανε ελιγμούς, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός του.

Σύμφωνα με το Mega, τρεις άνθρωποι έχουν τραυματιστεί συνολικά ενώ από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ