Δήμος Νέας Σμύρνης: Καταδικαστέα η βία από όπου κι αν προέρχεται
Ανανεώθηκε:
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Νέας Σμύρνης, με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης σήμερα, στην οποία επισημαίνει ότι είναι «καταδικαστέα η βία απ' όπου κι αν προέρχεται».
«Καταδικάζουμε τη βία από όπου κι αν προέρχεται. Οι εικόνες που είδαμε σήμερα στην Πλατεία δεν τιμούν ούτε την πόλη μας, ούτε τους πολίτες, ούτε την Αστυνομία. Είναι δύσκολο να τηρούνται τα μέτρα, αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Αντιλαμβανόμαστε ότι τα μέτρα έχουν κουράσει τον καθένα. Η συνύπαρξη στον δημόσιο χώρο είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες, αλλά και οι κανόνες δημόσιας υγείας πρέπει να τηρούνται από όλους για να διασφαλίσουμε το υπέρτατο αγαθό της ζωής».
Και καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου: «Η υπομονή όλων μας δοκιμάζεται καθημερινά, κοινός στόχος να ξεπεράσουμε την πανδημία με τις λιγότερες απώλειες».
Πορτογαλία: Ισχυρές βροχοπτώσεις σαρώνουν εκ νέου τη χώρα - Χιλιάδες άνθρωποι άστεγοι
22:51
ΟΙ ΕΠΤΑ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΑΝ: Μητσοτάκης- Ερντογάν: Μια συνάντηση θετικού κλίματος με φόντο το casus belli και το πρόγραμμα SAFE
22:39
ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 2-0: Στον τελικό του Κυπέλλου ο «Δικέφαλος» με αντίπαλο τον ΟΦΗ
22:27
Μακρόν: Ευρωομόλογα και ανεξάρτητη Ευρώπη η μόνη λύση απέναντι σε Κίνα και ΗΠΑ
22:24