Δολοφονία στα Πατήσια: Ασφυκτικός ο θάνατος της 84χρονης, το σενάριο που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
Ανανεώθηκε:
Ασφυκτικός χαρακτηρίζεται μέχρι αυτή τη στιγμή ο θάνατος της 84χρονης γυναίκας στα Πατήσια, η οποία εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας μέσα στο σπίτι της.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα κομμάτι πανί στο στόμα της γυναίκας και εκτιμούν ότι ο δράστης ή οι δράστες έκλεισαν με αυτό τον τρόπο το στόμα της άτυχης γυναίκας για να μην φωνάζει και ακουστούν οι κλήσεις της για βοήθεια.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν δολοφονηθεί η γυναίκα είχε πάει στον φούρνο της γειτονιάς της, και δεν αποκλείουν οι Αρχές το ενδεχόμενο να την ακολούθησε κάποιος, με σκοπό να τη ληστέψει.
Στο διαμέρισμα, βρίσκεται κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, που λαμβάνει DNA και αποτυπώματα ενώ κατάθεση θα δώσει και ο γιος της, ο οποίος βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο και όπως είπε αρχικά στους αστυνομικούς δεν αντελήφθη το παραμικρό.
Καλύτερη η εικόνα από τη φωτιά στη Σαλαμίνα - Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις, ήχησε 112 για εκκένωση
18:14
Συνελήφθη στα Κατεχόμενα ο ύποπτος για τη δολοφονία Ζαμπούνη και την υπόθεση της Greek Mafia
18:12
Ήχησε 112 για ετοιμότητα στη φωτιά στο Ηράκλειο Κρήτης - Στη μάχη επίγειες και εναέριες δυνάμεις
18:02
Φωτιά στη Βοιωτία: «Καίγεται πυκνό δάσος ανάμεσα σε Τσουκαλάδες και Άγιο Βλάσιο» - Ήχησε το 112
17:53