ΕΛΛΑΔΑ

Λιγνάδης: Αντιμέτωπος ακόμη και για πορνογραφία ανηλίκων

Λιγνάδης: Αντιμέτωπος ακόμη και για πορνογραφία ανηλίκων
AP Photo/Yorgos Karahalis

Αντιμέτωπος με το ορατό ενδεχόμενο να ελεγχθεί ποινικά και για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων βρίσκεται πλέον ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδεχόμενο αυτό θα εξεταστεί από τις εισαγγελικές αρχές μετά την κατάθεση στη ΓΑΔΑ, στο πλαίσιο της έρευνας που συνεχίζεται, και των στοιχείων που εισέφερε ο τρίτος μηνυτής του ήδη προφυλακισμένου στις φυλακές Τρίπολης Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος υποστήριξε ότι ο ηθοποιός-σκηνοθέτης του είχε δείξει στον υπολογιστή πορνογραφικό υλικό με ανήλικα.

Στο μεταξύ ο δικηγόρος των μηνυτών Ιωάννης Βλάχος ζήτησε από την 19η ανακρίτρια την άρση απορρήτου επικοινωνιών του Δημήτρη Λιγνάδη προκειμένου να διερευνηθεί ο λογαριασμός του στο Facebook για ενδεχόμενα ίχνη αναζητήσεων ανηλίκων, καθώς και το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες έως τέλος του μήνα θα έχει ολοκληρωθεί και η εισαγγελική έρευνα για τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη σε βάρος του οποίου έχουν κατατεθεί συγκεκριμένες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση ακόμη και για απόπειρα βιασμού.

Στον ίδιο θάλαμο με τον 38χρονο πρώην προπονητή

Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, τον ίδιο θάλαμο των φυλακών Τρίπολης «μοιράζονται» ο Δημήτρης Λιγνάδης και ο 38χρονος πρώην προπονητής που κατηγορείται για το βιασμό της 11χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece οι δύο προσωρινά κρατούμενοι βρίσκονται στον ίδιο εκ των συνολικά πέντε θαλάμων της φυλακής μαζί με ακόμη 19 συγκρατουμένους τους για ειδεχθή εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και προαυλίζονται μαζί.

Και οι δυο οδηγήθηκαν στη φυλακή με ένα μήνα διαφορά (ο πρώην προπονητής κρίθηκε προφυλακιστέος στις 28 Ιανουαρίου και ο ηθοποιός-σκηνοθέτης στις 26 Φεβρουαρίου) και κατά τραγική ειρωνεία οι υποθέσεις και των δυο ήρθαν στο φως μετά από τη γενναία στάση της Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου να σπάσει τη σιωπή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ