ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Βίντεο - ντοκουμέντο του CNN Greece από τη στιγμή της επίθεσης στον αστυνομικό

Νέα Σμύρνη: Βίντεο - ντοκουμέντο του CNN Greece από τη στιγμή της επίθεσης στον αστυνομικό
CNN Greece/ Λευτέρης Παρτσάλης

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο ένας από τους τραυματίες αστυνομικούς, ο οποίος δέχθηκε άγρια επιθεση στα εκτεταμένα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη. Βίντεο - ντοκουμέντο του CNN Greece καταγράφει τη στιγμή της επίθεσης ομάδας αγνώστων κατά του αστυνομικού.

Κάμερα: Λευτέρης Παρτσάλης

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 24χρονο ειδικό φρουρό με καταγωγή από το Σιδηρόκαστρο Σερρών.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έχοντας σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα.

Αυτή την ώρα, η κατάσταση της υγείας του άτυχου αστυνομικού αξιολογείται από τους γιατρούς ενώ έχει τις αισθήσεις του, κάτι που είναι αρκετά θετικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Όπως τόνισαν οι συνάδελφοι του, «οι κουκουλοφόροι τον ήθελαν νεκρό. Θα τον σκότωναν αν δεν επεμβαίναμε».

Ομάδα αγνώστων επιτέθηκε στον μοτοσικλετιστή της Ομάδα Δράση που περνούσε από το σημείο, στην οδό Πλαστήρα, στο σημείο που βρίσκεται η σήραγγα προς την Καλλιθέα. Τα άτομα αυτά έριξαν κάτω από τη μοτοσικλέτα τον αστυνομικό και τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Με καθυστέρηση περίπου μισής ώρας, στο σημείο έφθασε αρχικά μοτοσικλετιστής διασώστης του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έφθασε και ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι στα επεισόδια τραυματίστηκαν άλλοι τρεις αστυνομικοί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δεύτερος αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και μεταφέρθηκε και αυτός στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Ελαφρά τραυματισμένοι νοσηλεύονται ακόμη δύο αστυνομικοί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ