ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Σοκαριστικά καρέ και βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης στον αστυνομικό

Νέα Σμύρνη: Σοκαριστικά καρέ και βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης στον αστυνομικό
CNN Greece

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο ένας από τους τραυματίες αστυνομικούς, ο οποίος δέχθηκε άγρια επιθεση στα εκτεταμένα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη. Σοκαριστικές φωτογραφίες και βίντεο - ντοκουμέντο του CNN Greece από τη στιγμή της επίθεσης στον αστυνομικό.

Στα επόμενα καρέ καταγράφονται οι στιγμές που οι κουκουλοφόροι επιτίθενται στον αστυνομικό, ενώ σπεύδουν οι συνάδελφοί του για να τους απομακρύνουν.

Στο βίντεο - ντοκουμέντο καταγράφεται η στιγμή που ο αστυνομικός δέχεται την επίθεση.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 24χρονο ειδικό φρουρό με καταγωγή από το Σιδηρόκαστρο Σερρών.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, έχοντας σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Όπως τόνισαν οι συνάδελφοι του, «οι κουκουλοφόροι τον ήθελαν νεκρό. Θα τον σκότωναν αν δεν επεμβαίναμε».

Ομάδα αγνώστων επιτέθηκε στον μοτοσικλετιστή της Ομάδα Δράση που περνούσε από το σημείο, στην οδό Πλαστήρα, στο σημείο που βρίσκεται η σήραγγα προς την Καλλιθέα. Τα άτομα αυτά έριξαν κάτω από τη μοτοσικλέτα τον αστυνομικό και τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Με καθυστέρηση περίπου μισής ώρας, στο σημείο έφθασε αρχικά μοτοσικλετιστής διασώστης του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έφθασε και ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι στα επεισόδια τραυματίστηκαν άλλοι τρεις αστυνομικοί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δεύτερος αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και μεταφέρθηκε και αυτός στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Ελαφρά τραυματισμένοι νοσηλεύονται ακόμη δύο αστυνομικοί.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ