ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Αρνείται τα πάντα ο 30χρονος που κατηγορείται ότι έριξε από τη μηχανή τον αστυνομικό

Νέα Σμύρνη: Αρνείται τα πάντα ο 30χρονος που κατηγορείται ότι έριξε από τη μηχανή τον αστυνομικό
CNN Greece / Λευτέρης Παρτσάλης

Ο 30χρονος άνδρας που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας -καθώς φέρεται να έριξε από τη μηχανή τον αστυνομικό της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» που τραυματίστηκε σοβαρά την Τρίτη, στη Νέα Σμύρνη- αρνείται την οποιαδήποτε συμμετοχή του στα πρωτοφανή επεισόδια

Ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης ανακοίνωσε πως ανέλαβε την υπεράσπιση του 30χρονου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι θύμα κακόβουλής καταγγελίας από πρόσωπο του οικογενειακού του περιβάλλοντος, με το οποίο βρίσκεται σε διένεξη.

Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι βρισκόταν στην Δυτική Αττική και όχι στην Νέα Σμύρνη και πως ο εν λόγω ισχυρισμός θα αποδειχθεί του μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, αλλά και τα στοιχεία από το GPS.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου:

«Το Δικηγορικό μας Γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση 30χρονου ημεδαπού που κατηγορείται (από κοινού με άλλους), για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος αστυνομικού το βράδυ της Τρίτης (09/03) στην Ν. Σμύρνη.

Η εμπλοκή του προέκυψε μετά από αναξιόπιστη και κακόβουλη καταγγελία/κατάθεση προσώπου, με το οποίο υφίσταται διένεξη για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους.

Ουδέν άλλο αντικειμενικό στοιχείο υφίσταται στην δικογραφία που να τον εμπλέκει στο συγκεκριμένο βάρβαρο περιστατικό. Θα προσκομίσουμε στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές αμάχητα αποδεικτικά στοιχεία, που τεκμηριώνουν την θέση του ότι ουδεμία σχέση έχει με τα διευρυνόμενα θλιβερά συμβάντα.

Ο εντολέας μας ισχυρίζεται και μπορεί να αποδείξει, ότι κατά τον επίμαχο χρόνο των γεγονότων βρισκόταν στην Δυτική Αττική και όχι στην Ν. Σμύρνη. Ισχυρισμός που θα επιβεβαιωθεί και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και ειδικότερα από τον εντοπισμό της στιγματοθέτησής του (GPS) κατά τους επίδικους χρόνους».

Κλείνοντας, η ανακοίνωση του δικηγόρου τονίζει πως «η απολογία του εντολέα μας έχει ορισθεί για το Σάββατο 13/03 και ώρα 10:00 π.μ., ενώπιον της 13ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ