Θεσσαλονίκη: Κρατούσαν όμηρο 29χρονο από την Ινδία και του ζητούσαν χρήματα
Έναν 29χρονο από την Ινδία, που κρατείτο παρά τη θέλησή του σε αποθήκη στην περιοχή του Δενδροποτάμου, απελευθέρωσαν αστυνομικοί και συνέλαβαν για την υπόθεση 22χρονο ημεδαπό, ενώ ταυτοποιήθηκαν και τα στοιχεία 37χρονου συνεργού του.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας που έγινε σε αστυνομική Υπηρεσία του νομού Αττικής σχετικά με πιθανή αρπαγή νεαρού αλλοδαπού στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε αποθήκη στο Δενδροπόταμο, όπου οι δράστες κρατούσαν χωρίς τη θέληση του τον 29χρονο, απαιτώντας εκβιαστικά από συγγενικό του πρόσωπο την καταβολή χρηματικού ποσού, προκειμένου να τον απελευθερώσουν.
Ο 29χρονος, ο οποίος έφερε χτυπήματα στο πρόσωπο από γρονθοκοπήματα, απελευθερώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων.
Σε βάρος του 22χρονου και του 37χρονου συνεργού του σχηματίσθηκε δικογραφία, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των στοιχείων δύο ακόμη εμπλεκομένων στην υπόθεση, που είχαν αναλάβει τη φύλαξη του χώρου κράτησης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Η στιγμή που οι δύο πιλότοι της RAF εκτοξεύονται από το αεροπλάνο που συνετρίβη
17:21
ΣΦΕΕ: Διαρκώς μειώνονται τα ποσά που απορροφούν οι κλινικές μελέτες από το επενδυτικό clawback
17:18
Reuters: Έσοδα δισεκατομμυρίων από την πώληση ραδιοφάσματος «6G» - Η πρόταση της Ελλάδας
17:13
Συναγερμός για την εξαφάνιση 14χρονου από την Αλεξανδρούπολη
17:01