«Κορωνοπάρτι» με... μπαλωθιές στη Κρήτη - Έφευγαν απο τις ταράτσες οι καλεσμένοι
Ανανεώθηκε:
Έφοδο σε «κορωνοπάρτι» πραγματοποίησαν το βράδυ του Σαββάτου σε σπίτι στο Σκαλάνι Ηρακλείου Κρήτης οι αστυνομικές αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες από το Creta24, πραγματοποιήθηκαν δύο συλλήψεις και επιβλήθηκαν πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού τόσο στους διοργανωτές όσο και στους συμμετέχοντες.
Αξιοσημείωτο είναι, ότι εκείνο που κινητοποίησε τους αστυνομικούς να μεταβούν στο σημείο και να διαλύσουν το πάρτι, ήταν οι... μπαλωθιές που ακούστηκαν από το σπίτι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συμμετέχοντες γιόρταζαν για ενα νεαρό από άλλο χωριό που θα έφευγε φαντάρος ενώ το συγκεκριμένο σπίτι επιλέχθηκε επειδή βρισκόταν μακριά από τον αστικό ιστό.

Κατά την έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι οι περίπου 20 καλεσμένοι, διέφυγαν από γειτονικές ταράτσες με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να διενεργήσουν έρευνες ακόμη και στα οχήματα των καλεσμένων.

Επίσης, αλλη μία συγκέντρωση ατόμων σε σπίτι πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Ικάρου της Νέας Αλικαρνασσού.
Εκεί συγκερώθηκαν περίπου 10 καλεσμένοι, στους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο των 600 ευρώ για συμμετοχή σε συνάθροιση και για μη χρήση μάσκας ενώ στους διοργανωτές επιβλήθηκε πρόστιμο των 3.000 ευρώ.
SPONSORED
Κεραμέως: «Οι μισθοί δεν θα κρίνονται από το φύλο» - Τι προβλέπει το νέο θεσμικό πλαίσιο
09:19
Επεκτείνεται η επιχείρηση του Ισραηλινού στρατού στον Λίβανο - Στόχος η εξουδετέρωση της Χεζμπολάχ
09:10
«Αθήνα γίναμε»: Τα έξι νησιά που «βουλιάζουν» κάθε καλοκαίρι λόγω υπερτουρισμού
09:00
Εντός Ιουνίου το νέο πρόγραμμα «Ανακαινίζω»: Περισσότεροι δικαιούχοι και υψηλότερες επιδοτήσεις
08:50