Αγία Παρασκευή: Συνελήφθη 20χρονος με γκαζάκι και μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό
Ανανεώθηκε:
Ένας 20χρονος βρίσκεται στα χέρια των αρχών από χθες βράδυ καθώς σε τυχαίο έλεγχο στην Αγία Παρασκευή συνελήφθη με μία τσάντα που περιείχε γκαζάκι και μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό.
Οι αρχές τον οδήγησαν στη ΓΑΔΑ και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για να ξεκαθαρίσουν οι Αρχές με τι ακριβώς είχαν να κάνουν.
Όπως διαπίστωσαν, ο 20χρονος είναι σεσημασμένος για ληστείες και ναρκωτικά και έδινε το «παρών» στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
Νωρίς σήμερα το πρωί οι Αρχές έκαναν και έρευνα στο σπίτι του χωρίς όμως να εντοπίσουν κάτι αξιόλογο.
Αρχικά, οι έρευνες επικεντρώθηκαν στο αν ο νεαρός είχε σχέση με άτομα που το προηγούμενο διάστημα τοποθετούσαν εμπρηστικούς μηχανισμούς, χωρίς όμως να έχει προκύψει κάτι, και τώρα επικεντρώνονται στο να αφορά περισσότερο σε θέματα δημόσια ασφάλειας.
Χέγκσεθ: Θέλουμε να καταστρέψουμε τις ενεργειακές υποδομές του Ιράν - Ο κόσμος να ευχαριστεί τον Τραμπ
14:42
Ο ΕΟΠΥΥ προειδοποιεί για απάτη μέσω παραπλανητικών μηνυμάτων – Τι να προσέξουν οι πολίτες
14:42
Έρχεται voucher 3.000 ευρώ για κάθε πρατήριο καυσίμων - Τα μέτρα του υπουργείου Ανάπτυξης
14:35
Μετσόλα: Αν η ΕΕ θέλει να μιλά «τη γλώσσα της ισχύος», πρέπει να εδραιωθεί ως οικονομική δύναμη
14:33