ΕΛΛΑΔΑ

Παντελής Παντελίδης: Μνημόσυνο στο Facebook ένα μήνα μετά το δυστύχημα

Παντελής Παντελίδης: Μνημόσυνο στο Facebook ένα μήνα μετά το δυστύχημα

Ένα μήνα μετά το τραγικό δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο δημοφιλής τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης, χιλιάδες θαυμαστές του πραγματοποίησαν ‘μνημόσυνο’ στο Facebook, στέλνοντας μηνύματα με τα οποία εκφράζουν τη θλίψη τους.

Στο εν λόγω μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργήθηκε η σελίδα στην οποία από νωρίς χθες το πρωί, γίνεται καταιγισμός μηνυμάτων.

Πολλοί ήταν αυτοί που θέλησαν να εκφράσουν τη θλίψη τους, αλλά και την συμπαράστσή τους στην οικογένεια του τραγουδιστή.

«Έναν μήνα πριν. Ο κόσμος έχασε μία υπέροχη ψυχή. Μας λείπεις τόσο...»... «Τόσο άδικο.. Πάντα στις καρδιές μας»... «Πάντα λείπεις»... ήταν μόνο μερικά από τα μηνύματα που ανέβασαν οι φίλοι του, προκαλώντας συγκίνηση.

Το μνημόσυνο για τα σαράντα του Παντελή Παντελίδη θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαρτίου, και με ανάρτησή του στο Facebook, ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη, καλεί όλους τους θαυμαστές του να βάλουν τέρμα τα ηχεία και να τραγουδήσουν δυνατά, στο μνημόσυνο του λαϊκού τραγουδιστή.

“Σάββατο 26-3-2016!! Βάζουμε όλοι τέρμα τα ηχεία μας και τραγουδάμε ΠΙΝΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ δυνατά!!!! Να φτάσει η φωνή μας κοντά του”, έγραψε ο μεγαλύτερος αδερφός του Τριαντάφυλλος δίπλα από μια φωτογραφία του τραγουδιστή.

Στο μεταξύ, εξακολουθούν να παραμένουν αναπάντητα τα ερωτήματα για τις συνθήκες του τροχαίου, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης και τραυματίσθηκαν η 30χρονη Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου.

Φως στα αίτια αναμένεται να ρίξουν και οι τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες αναμένεται σύντομα να δοθούν στη δημοσιότητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ