ΕΛΛΑΔΑ

Αρνείται ότι κακοποίησε τα 10χρονα κορίτσια ο παράγοντας κολύμβησης

Αρνείται ότι κακοποίησε τα 10χρονα κορίτσια ο παράγοντας κολύμβησης
Φωτογραφία αρχείου INTIME/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης έχει ανοίξει, μετά την καταγγελία δύο κοριτσιών ότι ένας 74χρονος παράγοντας κολύμβησης ασελγούσε εις βάρος τους όταν εκείνες ήταν 10 ετών. Οι Αρχές εκτιμούν ότι τα στόματα θα ανοίξουν μετά την αρχή που έκαναν οι δύο 17χρονες και θα αποκαλυφθούν και άλλα παρόμοια περιστατικά.

Ο 74χρονος μιλώντας με τους αστυνομικούς αρνήθηκε τις καταγγελίες και υποστήριξε ότι απλώς συζητούσε με τα κορίτσια. Προσπαθώντας να δικαιολογηθεί ισχυρίστηκε ότι προσπαθούσε να εξηγήσει στα 10χρονα διάφορες έννοιες γύρω από την σεξουαλικότητα της γυναίκας.

Οι δύο 17χρονες κατήγγειλαν ότι ο 74χρονος, ιδρυτικό μέλος συλλόγου κολύμβησης της Αττικής, ασελγούσε σε βάρος τους από τότε που ήταν 10 ετών.

Μάλιστα τα κορίτσια είπαν ότι αποφάσισαν να μιλήσουν μετά από την έκκληση της Σοφίας Μπεκατώρου «να ανοίξουν στόματα».

Όπως περιέγραψαν, ο άνδρας κέρδιζε την εμπιστοσύνη των γονιών και τακτικά προθυμοποιείτο να μεταφέρει παιδιά από και προς το κολυμβητήριο.

Κατά την καταγγελία των κοριτσιών, ο άνδρας ασελγούσε σε βάρος τους και τα άσεμνα σχόλια όταν φορούσαν μαγιό στην προπόνηση ήταν καθημερινότητα. Βάσει αυτού του στοιχείου, οι αστυνομικοί θεωρούν ότι θα υπάρχουν και άλλα κορίτσια που θα αποφασίσουν να μιλήσουν.

Στο σπίτι του 74χρονου βρέθηκαν τρεις συσκευές τηλεφώνου και έξι μαχαίρια πολεμικού τύπου και σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλουν τα κορίτσια, η αφορμή για να τις προσελκύσει στο σπίτι του – κατά μόνας την καθεμία- ήταν για να τους δώσει μια ειδική κρέμα.

Μετά τις καταγγελίες, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή για προανάκριση και ο 74χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον ανακριτή. Μετά από την απολογία του, προφυλακίστηκε στην Τρίπολη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ