Δοκιμαστικές πτήσεις μαχητικών στον Αττικό ουρανό ενόψει 25ης Μαρτίου
Ανανεώθηκε:
Δοκιμαστικές πτήσεις ενόψει των εορτασμών της 25ης Μαρτίου πραγματοποιούν στον Αττικό ουρανό μαχητικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας.
Συγκεκριμένα από τις 13:15 πολεμικά αεροσκάφη, F-16, Mirage 2000 και F-4 θα βρεθούν πάνω από την Αττική στο πλαίσιο δοκιμαστικών πτήσεων για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
Υπενθυμίζεται πως το ΓΕΕΘΑ ετοιμάζει μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό των 200 ετών από την ελληνική επανάσταση του 1821 και τη δημιουργία ανεξάρτητου ελληνικού κράτους.
Την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021, στην παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στη λεωφόρο Αμαλίας μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων και τιμώμενες χώρες θα είναι η Μεγάλη Βρετανία, η Γαλλία και η Ρωσία.
Να σημειωθεί ότι η παρέλαση δεν θα έχει κοινό, λόγω της πανδημίας, αλλά θα μεταδοθεί από την τηλεόραση.
Το παρών στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα δώσει και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.
Λίστα με 50 στόχους στο Ιράν έχει στα χέρια του ο Τραμπ - Η σημασία της αν υπάρξει στρατιωτική δράση
15:31
Συνάντηση Τασούλα με Καραμανλή - Έρχονται συναντήσεις και με άλλους πρώην πρωθυπουργούς
15:22
Ο κρυφός ρόλος του Ρόμπερτ Πάτινσον στην ταινία Marty Supreme - «Είναι ο διαιτητής»
15:17
ΚΚΕ για Ιράν: Ο λαός είναι ο μόνος αρμόδιος να καθορίσει τις εξελίξεις στη χώρα του
15:16