ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Σχηματάρι: Τρεις τραυματίες από την πυρκαγιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης

Φωτιά Σχηματάρι: Τρεις τραυματίες από την πυρκαγιά στο εργοστάσιο ανακύκλωσης
(φωτ. αρχείου) INTIME

Τρία άτομα τραυματίστηκαν από την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στο Σχηματάρι.

Ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου, που από την πρώτη στιγμή προσπάθησε να περιορίσει ο ίδιος τις φλόγες, κατέληξε με εγκαύματα στο Κέντρο Υγείας Σχηματαρίου, ωστόσο είναι εκτός κινδύνου. Όπως μεταδίδει το evima.gr, δύο ακόμη άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο με εγκαύματα.

Η φωτιά, που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, στο εργοστάσιο ανακύκλωσης, το οποίο βρίσκεται στην είσοδο του Σχηματαρίου, έλαβε μεγάλες διαστάσεις, λόγω των εύφλεκτων υλικών που βρίσκονται μέσα σε αυτό.

Επί τόπου έσπευσαν 32 πυροσβέστες με 12 οχήματα, καθώς και εθελοντές πυροσβέστες, μηχανήματα έργου και υδροφόρες της Πολιτικής Προστασίας.

Παράλληλα, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) μετέβη στον τόπο της πυρκαγιάς για τη διερεύνηση των αιτιών της.

Επί τόπου βρέθηκε και ο Δήμαρχος Βασίλης Περγάλιας που όπως εξήγησε στο tvstar.gr με έκτακτη ανακοίνωση ενημέρωσε τους δημότες να κλειστούν στα σπίτια τους, ώστε να μην αντιμετωπίσει κάποιος αναπνευστικά προβλήματα, αφού ο καπνός είχε σκεπάσει την περιοχή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ