Κολωνός: Συνελήφθησαν 16χρονος και 18χρονος για απόπειρα εμπρηστικής επίθεσης
Ανανεώθηκε:
Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχουν μπει ένας 16χρονος και ένας 18χρονος, που συνελήφθησαν στην περιοχή του Κολωνού μετά από προσπάθεια εμπρηστικής επίθεσης σε ένα ΙΧ αυτοκίνητο.
Αρχικά τα δύο άτομα έγιναν αντιληπτά από μια ομάδα ΔΙ.ΑΣ., την ώρα που, σύμφωνα με τις Αρχές, είχαν σπάσει το παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου, είχαν πετάξει στο εσωτερικό εύφλεκτο υγρό και προσπαθούσαν να βάλουν φωτιά.
Δύο νεαροί συνελήφθησαν τελικά και όπως διαπίστωσαν στη ΓΑΔΑ όταν μεταφέρθηκαν, και οι δύο είχαν απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές – ο ένας για μολότοφ και ο δεύτερος είχε προσαχθεί μετά από επεισόδια.
Οι Αρχές τοποθετούν και τα δύο άτομα στον αντιεξουσιαστικό χώρο και σήμερα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.
Η έρευνα, όμως, των Αρχών ασφαλείας δεν σταματά εδώ, καθώς θα εξεταστούν σχέσεις και επαφές των δύο συλληφθέντων ενώ πεδίο έρευνας αποτελεί και το ενδεχόμενο εμπλοκής και σε άλλες παρόμοιες ενέργειες.
SPONSORED
Ιράν: Εκτοξεύσαμε προειδοποιητικούς πυραύλους και drone κατά πολεμικών πλοίων των ΗΠΑ
15:45
Ρωσικές παρεμβολές οδήγησαν τα ουκρανικά drone στην Ρουμανία λέει το Κίεβο
15:30
Το βίντεο - αφιέρωμα της Finos Film για τα 25 χρόνια από τον θάνατό του Ντίνου Ηλιόπουλου
15:24
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Η σημασία των αστικών κήπων ως ασπίδα απέναντι στην κλιματική κρίση
15:17