Βόλος: Η πρωτεΐνη είχε μέσα… κοκαΐνη – Ενώπιον της Δικαιοσύνης δύο άνδρες
Ανανεώθηκε:
Εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη καλούνται να δώσουν δύο άτομα, που βρέθηκαν κατηγορούμενη για διακίνηση ναρκωτικών μετά από παραγγελία πρωτεΐνης από το εξωτερικό.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν πριν ένα χρόνο, όταν οι δύο νεαροί, που ασχολούνται με τη γυμναστική παρήγγειλαν πρωτεΐνη μέσω διαδικτύου.
Το προϊόν παρέλαβε ο πρώτος που βρισκόταν στην Αθήνα και ο οποίος στη συνέχεια το έστειλε στο φίλο του που βρισκόταν στο Βόλο.
Όμως ο Βολιώτης αντί του δέματος παρέλαβε... κλήση από τη Δικαισύνη αφού ο διανομέας στο μεταξύ, αντί να παραδώσει στον ίδιο το δέμα από το φίλο του στην Αθήνα, το παρέδωσε στο γείτονά του.
Εκείνος απορημένος με το περιεχόμενο του πακέτου, αποφάσισε να το στείλει στο Χημείο για εξέταση.
Από την εξέταση του δείγματος διαπιστώθηκε ότι η πρωτεΐνη, περιείχε ίχνη κοκαΐνης, οπότε το αποτέλεσμα στάλθηκε από το Χημείο στην Αστυνομία που σχημάτισε δικογραφία, κατά των δύο νεαρών για διακίνηση ναρκωτικών.
Χθες ο ένας από τους δύο νεαρούς εμφανίστηκε στον ανακριτή, κατέθεσε για το τρομερό μπέρδεμα που είχε γίνει και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.
Πλέον, η Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, στην οποία διαβιβάστηκε η δικογραφία, θα αποφανθεί ποια θα είναι η τύχη της υπόθεσης.
Περιφέρεια Αττικής: Σύμβαση ύψους 1,14 εκατ. ευρώ για την ανάπλαση της πύλης εισόδου στην Ελευσίνα
10:45
Υψηλές συγκεντρώσεις γύρης σήμερα σε 6 περιοχές, δείτε χάρτες - «Κοκτέιλ» σκόνης και ζέστης με 30άρια από Πέμπτη
10:43
Σε Κηφισιά, Διόνυσο και Πολιτεία οι επιθέσεις του 28χρονου ντελιβερά: Πετροβολούσε γυναίκες και εξαφανιζόταν σε δευτερόλεπτα
10:34
Μητσοτάκης για τα 16 χρόνια από την τραγωδία της Marfin: «Χρέος μας είναι να μην ξεχάσουμε»
10:34