ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη ο 38χρονος που σκότωσε με τόξο σκύλο στην Πετρούπολη

Συνελήφθη ο 38χρονος που σκότωσε με τόξο σκύλο στην Πετρούπολη
Φωτογραφία αρχείου ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME

Στο δικαστήριο οδηγήθηκε ένας 38χρονος που κατηγορείται ότι είχε σκοτώσει με τόξο ένα σκύλο ράτσας πιτ μπουλ, στην αυλή του σπιτιού στην Πετρούπολη τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η Ασφάλεια Δυτικής Αττικής μετά από συνεχείς έρευνες αλλά και στοιχεία που συνέλεξε από αυτόπτες μάρτυρες και οπτικό υλικό, κατάφερε να φτάσει στα ίχνη του δράστη και να τον συλλάβει.

Στο σπίτι του βρήκαν τα ρούχα που φορούσε την ημέρα που σκότωσε τον σκύλο καθώς και το ποδήλατο που χρησιμοποίησε για την επόπτευση του σημείου που βρισκόταν το σπίτι.

Ο δράστης σύμφωνα με την ΕΡΤ, είχε προσπαθήσει άλλες δύο φορές να σκοτώσει τον σκύλο, χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς το πιτ μπουλ τον Απρίλιο του 2020 είχε επιτεθεί και σκοτώσει τον σκύλο του 38χρονου κατά τη διάρκεια βόλτας και εκείνος είχε αποφασίσει να εκδικηθεί.

Ο 38χρονος παρουσιάστηκε στο δικαστήριο από όπου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα ενώ η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαστικής οδού.

Το τόξο του δράστη είχε βρει τον σκύλο 2 χιλιοστά μόλις δεξιά από την καρδιά, τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά. To ζώο νοσηλεύτηκε στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων, όπου πραγματοποιήθηκε πολύωρο χειρουργείο, αλλά τελικά δεν κατάφερε να μείνει στη ζωή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ