Στη μάχη κατά της Covid δύο νέα mega εμβολιαστικά κέντρα σε Περιστέρι και Ελληνικό
Ανανεώθηκε:
Δύο νέα mega εμβολιαστικά κέντρα, στο Περιστέρι και το Ελληνικό, έρχονται για να ενισχύσουν τη μάχη του εμβολιασμού ενάντια στον κορωνοϊό.
Τα εμβολιαστικά κέντρα θα επισκεφθούν σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, στις 16:00 και στις 17:30, αντίστοιχα.
Πρόκειται για τα δύο νέα εμβολιαστικά κέντρα της Πολιτικής Προστασίας, σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, τα οποία εντάσσονται στον σχεδιασμό της Επιχείρησης «Ελευθερία» για τον εμβολιασμό του πληθυσμού και ξεκινούν τη λειτουργία τους την 1η Απριλίου.
Όπως αναφέρει η Πολιτική Προστασία, σε ανακοίνωσή της, στα δύο νέα εμβολιαστικά κέντρα θα λειτουργούν σε πρώτο στάδιο 48 εμβολιαστικές γραμμές, ενώ η συνολική δυναμική τους θα φθάσει τις 96 γραμμές, το καθένα. Οι νέες γραμμές θα προστίθενται σταδιακά σε συνάρτηση με την πορεία προμήθειας των εμβολίων.
Ακόμη, σύμφωνα με την ανακοίνωση, 48 εμβολιαστικές γραμμές λειτουργούν ήδη στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» στο Μαρούσι Αττικής, ενώ 24 γραμμές βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία στο εμβολιαστικό κέντρο που στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη.
«Με τα δύο εμβολιαστικά κέντρα σε Περιστέρι και Ελληνικό, καθώς και το νέο που σχεδιάζεται να λειτουργήσει στην Πάτρα, η Επιχείρηση «Ελευθερία» αποκτά την πλήρη δυναμική της», καταλήγει η ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας.
AEGEAN - Αποτελέσματα Δευτέρου Τριμήνου και Πρώτου Εξαμήνου 2026: Θετική αλλά μειωμένη η κερδοφορία
10:57
Πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 6,5 δισ. ευρώ έως και τον Αύγουστο - Ξεπέρασε τους στόχους
10:54
Ελλείψεις πυρομαχικών και καταστροφές: Τι αναφέρει η έκθεση του Πενταγώνου για τον πόλεμο με το Ιράν
10:50
Signature πιάτα και δροσερά cocktails μάς περιμένουν για ένα γευστικό διάλειμμα από τις αγορές μας
10:47