ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Επιμένει η κακοκαιρία και σήμερα - Πού θα βρέξει

Καιρός: Επιμένει η κακοκαιρία και σήμερα - Πού θα βρέξει
INTIME NEWS

Νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές αναμένονται την Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Βόρειοι άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες ενώ λίγες τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στη Θράκη, στην Ανατολική Μακεδονία, Θεσσαλία, Στερεά και Πελοπόννησο, στο Αιγαίο και στην Κρήτη.

Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά ηπειρωτικά των προαναφερθεισών περιοχών. Τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στο Αιγαίο, στην Κρήτη και στην Νοτιοανατολική Πελοπόννησο.

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Στα βόρεια και τα ανατολικά νεφώσεις με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά και πρόσκαιρα σε περιοχές στα βόρεια με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 400 μέτρα). Στα υπόλοιπα νεφώσεις και προς το μεσημέρι ασθενείς βροχές ή χιονόνερο.
Από τις απογευματινές ώρες σταδιακά τα φαινόμενα θα σταματήσουν.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 08 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στα ανατολικά, όπου τις πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθεί χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις.
Ανεμοι: Στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί, τις πρωινές ώρες έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -01 (μείον 01) έως 10 και στη Θράκη έως 07 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα νότια θα αυξηθούν και από το μεσημέρι στη δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα νοτιοδυτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Πελοποννήσου.
Ανεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Τις απογευματινές ώρες θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 14 και στα βόρεια ηπειρωτικά έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο, χιόνια στα ορεινά - ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές της Θεσσαλίας, της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας με χαμηλότερο υψόμετρο. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ανατολικά θαλάσσια - παραθαλάσσια.
Τα φαινόμενα από τις απογευματινές ώρες σταδιακά θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στις νοτιότερες περιοχές.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 00 (μηδέν) έως 09 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Βόρειοι 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κατά διαστήματα και στα βόρεια χιονόνερο, ενώ θα εκδηλωθούν πρόσκαιρα και μεμονωμένες καταιγίδες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου.
Τα φαινόμενα μέχρι το βράδυ θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα και θα εξασθενήσουν.
Ανεμοι: Στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα νότια βορειοδυτικοί τοπικά έως 6 μποφόρ, με εξασθένηση από αργά το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 12 και στα βόρεια από 04 έως 08 βαθμούς Κελσίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ