Υπερθέαμα στο Λευκό Πύργο για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης
Ανανεώθηκε:
Στα χρώματα της Ελλάδας και με τα μηνύματα της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 φωταγωγήθηκε απόψε ο Λευκός Πύργος, στη διάρκεια εκδήλωσης με την παρουσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα.
Στην επιφάνεια του Λευκού Πύργου αλλά και στο κτήριο της ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη ζωντάνεψε η μορφή του «Έλληνα Αγωνιστή» από το έργο του Ιταλού ζωγράφου Λουντοβίκο Λιπαρίνι, αποτυπώθηκαν οι στίχοι: «Η δύναμή σου πέλαγο, η θέλησή μου βράχος» από τους Ελεύθερους Πολιορκημένους του Διονυσίου Σολωμού, ενώ προβλήθηκαν οι χρονολογίες «1821-2021» και με φόντο τη γαλανόλευκη σημαία το μήνυμα «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση».
Το projection mapping στον Λευκό Πύργο είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός εντυπωσιακού θεάματος στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.
«Παράθυρο» από ΥΠΕΝ για μικρές οικοδομικές εργασίες χωρίς άδεια: Πότε ισχύει το όριο των 25.000 ευρώ
06:00
«Σπίτι μου 3»: Τι αλλάζει σε δάνειο, ηλικιακά και εισοδηματικά όρια για το πρόγραμμα
05:00
Πότε γυρνούν τα ρολόγια πίσω: Πιο νωρίς από κάθε άλλη φορά
04:00
Ποιες είναι αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής στους δικαιούχους των συντάξεων Νοεμβρίου
03:00