Γιώργος Πατούλης: Σεβαστείτε το παιδί μου σε αυτή τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή
Θέση στη «δύσκολη οικογενειακή στιγμή» που περνάει, έλαβε την Παρασκευή ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.
Ο κ. Πατούλης σε γραπτή δήλωσή του σημειώνει ότι «ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα που έχουν έρθει στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να έχω εγώ καμία προσωπική ευθύνη, δεν αφορούν κανέναν άλλον, παρά μόνο την οικογένειά μου».
Υπογραμμίζει, παράλληλα, ότι «πρώτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα» είναι το «καλό του παιδιού μου, στο οποίο είμαι διαρκώς δίπλα» και σημειώνει ότι περνάει «μαζί του πολλές ώρες καθημερινά».
«Κάθε ενέργεια μου μέχρι σήμερα αυτόν τον σκοπό πρωτίστως εξυπηρετεί, να διαφυλάξω την ψυχική ηρεμία και γαλήνη του έφηβου γιού μου, όπως οφείλει να κάνει κάθε υπεύθυνος πατέρας», προσθέτει ο κ. Πατούλης.
Και συνεχίζει: «Με απόλυτο σεβασμό στη δουλειά των εργαζόμενων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ζητώ από όλους να σεβαστούν αυτή τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή και κυρίως να σεβαστούν το παιδί μου, που δεν πρέπει να γίνει βορρά στο βωμό της εφήμερης δημοσιότητας».
Η δήλωση του Γιώργου Πατούλη
«Σε όλη μου την προσωπική, επιστημονική και πολιτική διαδρομή, προσπαθώ να ανταποκριθώ στις ευθύνες μου τόσο ως οικογενειάρχης, όσο κι απέναντι στους πολίτες.
Αυτό κάνω σήμερα ως πατέρας, ως Περιφερειάρχης Αττικής και ως ιατρός και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας, δίνοντας μια σκληρή μάχη για να περιορίσουμε τις τραγικές συνέπειες της πανδημίας, ώστε να μπορέσει η κάθε οικογένεια αυτής της χώρας, να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην προηγούμενη κανονικότητά της.
Θεωρώ ότι ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα που έχουν έρθει στη δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες, χωρίς να έχω εγώ καμία προσωπική ευθύνη, δεν αφορούν κανέναν άλλον, παρά μόνο την οικογένειά μου.
Προσπαθώ τα ζητήματα αυτά να τα διαχειριστώ με σοβαρότητα , υπευθυνότητα κι ενσυναίσθηση, θέτοντας ως πρώτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα όχι τη διαφύλαξη της εικόνας μου, αλλά το καλό του παιδιού μου, στο οποίο είμαι διαρκώς δίπλα, περνώντας μαζί του πολλές ώρες καθημερινά, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο.
Κάθε ενέργεια μου μέχρι σήμερα αυτόν τον σκοπό πρωτίστως εξυπηρετεί, να διαφυλάξω την ψυχική ηρεμία και γαλήνη του έφηβου γιού μου, όπως οφείλει να κάνει κάθε υπεύθυνος πατέρας.
Με απόλυτο σεβασμό στη δουλειά των εργαζόμενων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ζητώ από όλους να σεβαστούν αυτή τη δύσκολη οικογενειακή στιγμή και κυρίως να σεβαστούν το παιδί μου, που δεν πρέπει να γίνει βορρά στο βωμό της εφήμερης δημοσιότητας».
Εκκενώθηκε το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας μετά από τηλεφώνημα για βόμβα
10:25
Τζέιμς Μποντ: Κάλουμ Τέρνερ και Τζακ Λόουντεν ανάμεσα στους υποψηφίους για τον ρόλο του 007
10:20
Φινλανδία: Πράσινο φως για την πρώτη εγκατάσταση τελικής αποθήκευσης πυρηνικών αποβλήτων στον κόσμο
10:15
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες ξανά στην 54χρονη για την υπόθεση με τα 212 ζώα σε ακατάλληλες συνθήκες
10:12