ΕΛΛΑΔΑ

Ενώπιον του ανακριτή ο 58χρονος για τη διάρρηξη των θυρίδων στο Ψυχικό

Ενώπιον του ανακριτή ο 58χρονος για τη διάρρηξη των θυρίδων στο Ψυχικό
INTIME NEWS

Στον 12ο τακτικό ανακριτή οδηγήθηκε για να απολογηθεί ο 58χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος κατηγορείται για τη διάρρηξη τεσσάρων θυρίδων σε τράπεζα του Ψυχικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος θα υποβάλει απολογητικό υπόμνημα στο οποίο θα παραθέτει τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του ότι δεν έχει σχέση με τη διάρρηξη των θυρίδων, ενώ αναμένεται να ορίσει τεχνικό σύμβουλο με σκοπό να αποδυναμώσει το «πειστήριο» της ύπαρξης γενετικού υλικού του που βρέθηκε σε μία από τις θυρίδες.

Κι αυτό διότι σύμφωνα με την πλευρά του 58χρονου το στίγμα ιδρώτα που εντοπίστηκε σε κινητό αντικείμενο και συγκεκριμένα σε ένα πλαστικό κουτί δεν υπάρχει ως πειστήριο στη δικογραφία, ούτε έχει κατασχεθεί.

Σε βάρος του κατηγορούμενου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ ο ίδιος μέσω των συνηγόρων του κάνει λόγο για διαπόμπευση και έχει ζητήσει να γίνει σεβαστό το τεκμήριο αθωότητας.

Νωρίτερα, στο ανακριτικό γραφείο βρέθηκε η γνωστή τηλεπερσόνα σύζυγος του κατηγορούμενου, η οποία αναμένεται να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Αποκλειστικό: Ντοκουμέντα από τις κλειδαριές των παραβιασμένων τραπεζικών θυρίδων στο Ψυχικό

ΔΗΜΟΦΙΛΗ