ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη στο αεροδρόμιο άνδρας που είχε κλέψει πανάκριβα ρολόγια στην Ελβετία

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη στο αεροδρόμιο άνδρας που είχε κλέψει πανάκριβα ρολόγια στην Ελβετία
ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη 48χρονος Ρουμάνος που κατηγορείται για την κλοπή πανάκριβων ρολογιών από την Ελβετία καθώς σε βάρος του εκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της INTERPOL.

Ο 48χρονος κατηγορείται ότι τον Δεκέμβριο του 2020 συμμετείχε στην κλοπή, στην Ελβετία, τεσσάρων πολυτελών ρολογιών, αξίας άνω του 1 εκατ. ελβετικών φράγκων (πάνω από 904.000 ευρώ).

Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης της INTERPOL Ελβετίας για κλοπή.

Στο μεταξύ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Πρωτοδικείου Αθηνών και 11 αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών και 112 μηνών και χρηματική ποινή 2.000 ευρώ, για απλή συνέργεια σε πλαστογραφία κατ’ εξακολούθησιν, με συνολικό όφελος και συνολική ζημία άνω των 120.000 ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες αρχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ