ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Λιγνάδη: Ορατό το ενδεχόμενο για νέα κατηγορία σε βάρος του

Υπόθεση Λιγνάδη: Ορατό το ενδεχόμενο για νέα κατηγορία σε βάρος του
(AP Photo/Yorgos Karahalis)

Το ενδεχόμενο να βρεθεί αντιμέτωπος με νέα κακουργηματική κατηγορία βρίσκεται ο ήδη προφυλακισμένος στις φυλακές Τρίπολης για βιασμό κατά συρροή Δημήτρης Λιγνάδης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική έρευνα που είχε ως αντικείμενο την τρίτη μήνυση για το αδίκημα του βιασμού που κατατέθηκε εις βάρος του από Έλληνα που δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο και ο οποίος υποστηρίζει ότι ο γνωστός ηθοποιός σκηνοθέτης τον βίασε στο σπίτι του το 2018.

Σύμφωνα με το μηνυτή μάλιστα, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου του έδειξε στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και πορνογραφικό υλικό με ανήλικους.

Για τη σοβαρότατη αυτή καταγγελία ο Δημήτρης Λιγνάδης έδωσε ήδη εξηγήσεις μέσα από τις φυλακές της Τρίπολης και σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε και αυτή την καταγγελία.

Ωστόσο, ο σχετικός φάκελος βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα ο οποίος μαζί με άλλα στοιχεία θα αποφανθεί τις επόμενες ημέρες να για το εάν θα ασκήσει νέα δίωξη εις βάρος του ηθοποιού- σκηνοθέτη.

Την ίδια ώρα στα χέρια της ανακρίτριας βρίσκεται και τέταρτη καταγγελία με το 24χρονο σήμερα θύμα να καταγγέλλει βιασμό του από τον Λιγνάδη πριν από 7 χρόνια όταν ήταν σε ηλικία 17 ετών.

Και για αυτή την περίπτωση η ανακρίτρια αφού αποτιμήσει τα στοιχεία της καταγγελίας θα καθορίσει εντός των επόμενων ημερών τις περαιτέρω κινήσεις της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ