SPONSORED ΕΛΛΑΔΑ

Πώς ένα πλυντήριο μας βοηθά να φροντίζουμε σήμερα για την υγιεινή μας

Πώς ένα πλυντήριο μας βοηθά να φροντίζουμε σήμερα για την υγιεινή μας

Τον τελευταίο χρόνο η λέξη «υγιεινή» έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος του καθημερινού μας λεξιλογίου -και όχι άδικα. Η νέα πραγματικότητα και οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε, μας υπενθύμισαν τη σημασία της υγιεινής, τόσο για τη δική μας προστασία, όσο και εκείνη των γύρω μας.

Εκτός, λοιπόν, από την προσωπική μας υγιεινή και δη εκείνη των χεριών μας, μία ακόμη έννοια που ήρθε στο προσκήνιο και αποτελεί βασικό κομμάτι της νέας μας καθημερινότητας, είναι αυτή της οικιακής υγιεινής και πιο συγκεκριμένα, της υγιεινής των ρούχων μας.

Κάθε μέρα ερχόμαστε σε επαφή με μικρόβια και βακτήρια. Το ίδιο και τα ρούχα που επιλέγουμε να μας συνοδεύουν στις καθημερινές μας δραστηριότητες εκτός σπιτιού και τα οποία εν συνεχεία, μπορούν να δημιουργήσουν «πηγές» μικροβίων, μέσα στο ίδιο μας το σπίτι. Τα καλά νέα είναι, ωστόσο, πως η τεχνολογία έχει εξελιχθεί τόσο πολύ στις μέρες μας, που σήμερα έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε καινοτόμα πλυντήρια, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να φροντίζουν τα ρούχα μας, αλλά και την υγιεινή μας. Έχουμε κάθε λόγο, λοιπόν, να ανακαλύψουμε τις δυνατότητες που μας προσφέρει σήμερα η τεχνολογία, κάνοντας την αρχή από το σπίτι μας και δη, από το πλύσιμο των ρούχων μας.

Περιορίζοντας την έκθεσή μας σε αλλεργιογόνα και μικρόβια

Η καλή υγιεινή και η απολύμανση των ρούχων μας κρίνεται απαραίτητη στην καθημερινότητά μας, ειδικότερα την περίοδο που διανύουμε. Ωστόσο, ακόμη και υπό κανονικές συνθήκες, το να φροντίζουμε να φοράμε πάντα καθαρά ρούχα, απαλλαγμένα από μικρόβια και αλλεργιογόνα είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ειδικότερα έπειτα από κάθε νέα αγορά. Αρκεί να αναλογιστούμε ότι το δέρμα αποτελεί το μεγαλύτερο όργανο του ανθρώπινου σώματος και πως οτιδήποτε έρχεται σε άμεση επαφή με αυτό -όπως τα ρούχα- το επηρεάζει.

Προτού φορέσουμε ένα καινούριο ρούχοσυνεπώς, είναι σημαντικό να το πλύνουμε, ώστε να αποφύγουμε τα μικρόβια, αλλά και να περιορίσουμε την έκθεσή μας στις διάφορες χημικές ουσίες ή τα αλλεργιογόνα, που μπορούν να φέρουν διάφορα υφάσματα -ειδικά όταν είναι καινούρια και δεν έχουν πλυθεί. Επειδή δετο να είμαστε πάντα σε θέση να αγοράζουμε ρούχα που είναι πιο «φιλικά» προς το δέρμα δεν είναι εύκολη υπόθεση, προκειμένου να μένουμε μακριά από ερεθισμούς και δερματικές παθήσεις, είναι σημαντικό να πλένουμε πάντα καλά τα ρούχα μας και δη, με στοχευμένο τρόπο.

Προσφέροντας στα ρούχα μας μέγιστη φροντίδα και υγιεινή

Μπορεί, λοιπόν, μέχρι πριν από μερικά χρόνια να δυσκολευόμασταν να φανταστούμε ότι ένα πλυντήριο θα προσέφερε στα ρούχα μας μέγιστη φροντίδα, άψογα αποτελέσματα και την ίδια ώρα, θα απομάκρυνε τα αλλεργιογόνα και τα βακτήρια σε μία μόλις πλύση, ωστόσο, τη δεκαετία του 2020, όλα αυτά είναι εφικτά και μάλιστα, με μία και μόνο συσκευή.

Το παράδειγμα του πλυντηρίου ρούχων H-WASH 500 είναι σίγουρα χαρακτηριστικό και το γεγονός ότι φέρει την εγγύηση της Hoover, εξηγεί πολλά.Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και αξιόπιστο πλυντήριο που εγγυάται μοναδικά αποτελέσματα και ταυτόχρονα, κάνει την υγιεινή των ρούχων πραγματικότητα. Βλέπετε, το συγκεκριμένο πλυντήριο διαθέτει έναν ειδικό κύκλο υγιεινής, που απομακρύνει τόσο τα αλλεργιογόνα, όσο και τα βακτήρια από τα ρούχα. Πώς τα καταφέρνει; Διατηρώντας τη θερμοκρασία πλύσης σταθερά στους 60°C για μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά και παρατείνοντας τη φάση ξεβγάλματος στο τέλος. Με αυτόν τον τρόπο προσφέρει στα ρούχα μας την απαραίτητη υγιεινή και απολύμανση.

Φροντίζοντας την ασφάλεια, αλλά και τα ρούχα μας

Εκτός από το κομμάτι της ασφάλειας και της υγιεινής, βέβαια, το στοιχείο-«κλειδί» που φέρνει για μία ακόμη φορά τη Hooverστο προσκήνιο, είναι το γεγονός πως το νέο πλυντήριο ρούχων που κυκλοφόρησε, συνιστά μία συσκευή κορυφαίων επιδόσεων η οποία διαθέτει την πιο εξελιγμένη τεχνολογία κινητήρα με ιμάντα που κυκλοφορεί στην αγορά -τη νέα γενιά Eco-PowerInverter που εγγυάται μέγιστη ησυχία και εξαιρετικά αποτελέσματα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα- ενώ την ίδια ώρα, προσφέρει τη μέγιστη φροντίδα στα ρούχα.

Να αναφέρουμε απλώς ότι το H-WASH 500 διαθέτει εννέα προγράμματα μέγιστης φροντίδας για τα ρούχα -για γρήγορο και αποτελεσματικό πλύσιμο, για πλύσιμο χωρίςσπατάλη ενέργειας, νερού και απορρυπαντικού, για απαλό φρεσκάρισμα με ένα άγγιγμα ατμού, για εγγυημένη φροντίδα για μάλλινα και ευαίσθητα ρούχα, για αποτελεσματικό πλύσιμο των αθλητικών ρούχων και άλλα- με την τεχνολογία All in One σίγουρα να ξεχωρίζει κατά την άποψή μας. Το γιατί είναι εύκολο να γίνει αντιληπτό. Ουσιαστικά, η συγκεκριμένη τεχνολογία καταργεί την ανάγκη διαχωρισμού των ρούχων, καθώς πλένει όλα τα υφάσματα και τα χρώματα μαζί σε ένα πλήρες φορτίο και μάλιστα,σε μόλις 59 λεπτά.

Αν λάβουμε υπόψη μας δε το γεγονός πως το σύγχρονο αυτό πλυντήριο μας επιτρέπει ταυτόχρονα να το ελέγχουμε μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό (ακόμη και αν βρισκόμαστε εκτός σπιτιού), να γνωρίζουμε ποιοπρόγραμμα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ανάλογα μετον κάθε λεκέ και μεταξύ άλλων, ακόμη και να σκανάρουμε μέσα από το κινητό μας τις ετικέτες των ρούχων για να ενημερωνόμαστε άμεσα για το καλύτερο πρόγραμμα για τη φροντίδα τους, εξηγεί το γιατί πρόκειται για μία πραγματική καινοτομία.

Τόσο εύκολα, λοιπόν, ένα πλυντήριο μας προσφέρει σήμερα τη δυνατότητα να φροντίζουμε τόσο για τα ρούχα μας, όσο και για την υγιεινή μας. Όλα αυτά ακόμη και με το πάτημα ενός κουμπιού ή το «άγγιγμα» της οθόνης του κινητού μας. Και το στοιχείο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ειδικότερα στις μέρες μας που η καθημερινή υγιεινή αποτελεί βασικό μέλημα όλων μας και την έχουμε ανάγκη κάθε στιγμή.

To πλυντήριο H-WASH 500 της Hoover μπορείτε να το βρείτε στο www.kotsovolos.gr