ΕΛΛΑΔΑ

Το αδιαχώρητο σε αυτοσχέδια πάρτι στους πεζόδρομους της Πάτρας

Το αδιαχώρητο σε αυτοσχέδια πάρτι στους πεζόδρομους της Πάτρας
Φωτογραφία αρχείου wikipedia

Αυτοσχέδια πάρτι που δημιουργούν εικόνες συνωστισμού, στήνονται κάθε βράδυ σε πεζόδρομους και πλατείες της Πάτρας η οποία παραμένει σε «βαθύ κόκκινο».

Αν και η περιοχή βρίσκεται σε επίπεδο πολύ υψηλού κινδύνου λόγω κορωνοϊού για 8η εβδομάδα και τα νοσοκομεία ασφυκτιούν, νεαρά άτομα εξακολουθούν να συγκεντρώνονται για να διασκεδάσουν σε διάφορα σημεία της πόλης.

Η αστυνομία, που τις τελευταίες ημέρες διενεργεί συνεχείς ελέγχους, απομάκρυνε πρόσφατα νεαρούς που συνωστίζονταν κατά δεκάδες στις σκάλες της Αγίου Νικολάου της Πάτρας.

Ωστόσο το πρόβλημα δεν λύθηκε καθώς, όπως μεταφέρει η τοπική ιστοσελίδα tempo24.news, δημιουργήθηκε νέο... στέκι στις σκάλες της Γεροκωστοπούλου, όπου νεαροί και χθες το βράδυ με ένα ποτό στο χέρι διασκέδαζαν για ώρες χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, ο ένας δίπλα στον άλλον.

Λίγο κάτω από τις σκάλες της Γεροκωστοπούλου και έξω από γνωστό κατάστημα του πεζόδρομου που λειτουργεί με take away, επικρατεί το αδιαχώρητο.

Σαββάτο, στις 10 το βράδυ, με την απαγόρευση κυκλοφορίας να είναι σε ισχύ στον πεζόδρομο της Γεροκωστοπούλου η εικόνα που καταγράφεται σε βίντεο του tempo24.news, θυμίζει εποχές προ κορωνοϊού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ