ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Νέα έφοδος της αστυνομίας σε «μπαρ-καμπαρέ» που λειτουργούσε εν μέσω lockdown

Θεσσαλονίκη: Νέα έφοδος της αστυνομίας σε «μπαρ-καμπαρέ» που λειτουργούσε εν μέσω lockdown
Φωτογραφία αρχείου ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME

Έφοδο για δεύτερη φορά πραγματοποίησαν αστυνομικοί σε «μπαρ-καμπαρέ» που λειτουργούσε παράνομα στην περιοχή Ανάληψη της Θεσσαλονίκης.

Ο 58χρονος ιδιοκτήτης του συνελήφθη για δεύτερη φορά και τού επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ, ενώ πρόστιμα, από 300 ευρώ στον καθένα, βεβαιώθηκαν σε δύο εργαζόμενες και τρεις πελάτες.

Πρόκειται για το ίδιο μπαρ όπου τον προηγούμενο μήνα οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο, διαπίστωσαν ότι προσέφερε τις υπηρεσίες του σε θαμώνες, παρά τα περιοριστικά μέτρα για την ανάσχεση της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού.

Τότε, οι αστυνομικοί είχαν αναγκαστεί να επιστρατεύσουν κλειδαρά, καθώς η πόρτα ήταν κλειδωμένη, ενώ εξωτερικά το μαγαζί ήταν εξοπλισμένο με κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Σε εκείνη την αστυνομική έφοδο είχαν συλληφθεί ο 58χρονος ιδιοκτήτης, επτά εργαζόμενες κι ένας πελάτης, που παραπέμφθηκαν να δικαστούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Ένα μήνα αργότερα και συγκεκριμένα τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, αστυνομικοί μετέβησαν εκ νέου στο κατάστημα για έλεγχο.

Βρέθηκαν ξανά μπροστά σε κλειδωμένη πόρτα, μόνο που αυτή τη φορά μπήκαν αιφνιδιαστικά, όταν αυτή άνοιξε μόλις βγήκε πελάτης από το εσωτερικό του μαγαζιού.

Με εντολή εισαγγελέα συνελήφθη ο ιδιοκτήτης για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη μολυσματικών ασθενειών όπως επίσης για παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, καθώς περιμετρικά βρέθηκαν πάλι δύο κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και εξοπλισμός καταγραφής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ