ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Λιγνάδη: Νέα ποινική δίωξη για το κακούργημα του βιασμού

Υπόθεση Λιγνάδη: Νέα ποινική δίωξη για το κακούργημα του βιασμού
(AP Photo/Yorgos Karahalis)

Νέα ποινική δίωξη για το κακούργημα του βιασμού ασκήθηκε από την Εισαγγελία σε βάρος του προσωρινά κρατούμενου στις φυλακές της Τρίπολης, πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη.

Η ποινική δίωξη ασκήθηκε μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε για την τρίτη κατά σειρά μήνυση σε βάρος του από νεαρό Έλληνα για βιασμό.

Η τρίτη μήνυση κατά του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού το περιεχόμενο της οποίας παρουσίασε το CNN Greece υποβλήθηκε μετά την απόφαση της δικαιοσύνης να προφυλακίσει τον Δημήτρη Λιγνάδη ως ύποπτο διάπραξης νέων αδικημάτων που σχετίζονται με αποτρόπαιες πράξεις κατά της γενετήσιας ελευθερίας.

Από την πλευρά του ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης σε εξηγήσεις που έδωσε μέσα από τις φυλακές Τρίπολης, όπου κρατείται αρνείται όχι μόνον το βιασμό, αλλά και τη γνωριμία του με το φερόμενο ως θύμα και ζητά την κατ' αντιπαράσταση εξέταση μαζί του.

Ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν, πως στην ανακρίτρια υπάρχει και άλλη καταγγελία για σεξουαλικής φύσεως κακοποίηση σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, η οποία και αξιολογείται.

Και αυτή η δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί στη 19η τακτική ανακρίτρια ενώπιον της οποίας ο Δημήτρης Λιγνάδης θα κληθεί σε απολογία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ