Θρίλερ με τα τρία μουμιοποιημένα πτώματα στους Αγίους Αναργύρους
Δεν έριξε φως στην υπόθεση των τριών μουμιοποιημένων πτωμάτων η νεκροψία και οι αρχές εστιάζουν, πλέον, στην τοξικολογική και την ιστολογική εξέταση.
Τα τρία πτώματα - μούμιες είχαν βρεθεί σε ισόγειο εγκαταλελειμμένης πολυκατοικίας στην οδό Βύρωνος 7 στους Αγίους Αναργύρους.
Οι δυο άνδρες ήταν νεκροί μπρούμυτα πάνω σε στρώματα που ήταν πεταμένα στο δάπεδο, ενώ ο τρίτος άνδρας, πάλι πεσμένος σε ένα στρώμα, ήταν σε ένα άλλο δωμάτιο. Τα σπίτι ήταν μια τρώγλη με σκουπίδια και βρωμιές, ενώ είναι χαρακτηριστικό σύμφωνα με την περιγραφή των αστυνομικών, ότι ακαθαρσίες βρέθηκαν ακόμα και στα στρώματα που κοιμόντουσαν οι άντρες.
Οι ένοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για τρεις αλλοδαπούς, μάλλον αλγερινούς, που το τελευταίο διάστημα διέμεναν στην ουσία σε αυτή τη χωματερή.
SPONSORED
Το Ιράν απειλεί με χτυπήματα και πέρα από τη Μέση Ανατολή: «Θα σας συντρίψουμε»
11:12
Τραυματισμένο ζαρκάδι διασώθηκε στην Άμφισσα - Οδηγίες για την προστασία του είδους
11:05
Μυτιλήνη: Στη φυλακή οι Τούρκοι που είχαν στο αυτοκίνητο πάνω από 200 σφαίρες
10:59
ΔΕΗ: Δεν θα γίνουν δεκτές οι προσφορές κάτω των 18,63 ευρώ/μετοχή - Στα 4,25 δισ. ευρώ ο «στόχος»
10:58