Διπλή δολοφονία στη Μακρινίτσα: Θρήνος στην κηδεία των αδικοχαμένων αδερφών
Ανανεώθηκε:
Θρήνος στην Εξόδιο Ακολουθία των αδικοχαμένων αδελφών Κωνσταντίνας και Γιώργου, 28 και 30 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι δολοφονήθηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στη Μακρινίτσα, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας.
Aρκετός κόσμος βρέθηκε στον ναό, για να αποχαιρετήσει τα δύο αδέρφια, την 28χρονη Κωνσταντίνα που αφήνει πίσω της ένα νήπιο, και τον 30χρονο αδερφό της που έσπευσε σε βοήθεια για να αντιμετωπίσει τον εν διαστάσει σύζυγό της.
Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε στον ΙΝ Κοιμήσεως της Θεοτόκου χοροστατούντος του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού, κ. Ιγνατίου, που βρέθηκε κι αυτός εκεί προσπαθώντας να απαλύνει τον πόνο των γονιών των δύο παιδιών.
Τραγικές φιγούρες, όπως είναι άλλωστε και λογικό, οι γονείς των δύο παιδιών, που αποχαιρέτησαν και τα δύο παιδιά τους σε μια ημέρα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διπλή δολοφονία στη Μακρινίτσα: Μας απειλούσε μπροστά στους αστυνομικούς, λέει ο πατέρας των θυμάτων
Διπλό φονικό στη Μακρινίτσα: Σκότωσε την πρώην σύζυγό του και τον αδελφό της
«Βοήθεια, σώστε μας»: Η 28χρονη είχε καλέσει την αστυνομία πριν το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα
«Δεν θυμάμαι τι έκανα»: Τα πρώτα λόγια του δράστη της διπλής δολοφονίας στη Μακρινίτσα
SPONSORED
Επίθεση με τρικάκια έξω από το σπίτι του υφ. Παιδείας Νίκου Παπαϊωάννου - «Δεν με εκφοβίζουν»
19:10
Ο πρόεδρος του Λιβάνου προειδοποιεί το Ιράν: «Η χώρα μας είναι δική μας», λέει στο CNNi
19:02
Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Εγκρίθηκε η εισήγηση Φάμελλου - Η αναφορά στο κόμμα Τσίπρα
18:54
«Buster Keaton: The General» με τον Στάθη Άννινο - Η ταινία - σταθμός µε live μουσική από πιάνο
18:45