Εκρήξεις Βρυξέλλες: Αλληλεγγύη από τους πρόσφυγες στην Ειδομένη
Την αλληλεγγύη του στους Βέλγους, μετά το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες, θέλησε να εκφράσει ένας μικρός πρόσφυγας, που βρίσκεται εγκλωβισμένος, μαζί με χιλιάδες άλλους στην Ειδομένη.
«Λυπάμαι για τις Βρυξέλλες» έγραψε σε ένα χαρτί το μικρό αγόρι, και το ύψωσε σαν πλακάτ, θέλοντας να εκφράσει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στον βελγικό λαό που δοκιμάζεται από το μπαράζ των βομβιστικών επιθέσεων στο μετρό και στο αεροδρόμιο.
Χιλιάδες πρόσφυγες έχουν εγκλωβιστεί στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ, μετά το κλείσιμο της Βαλκανικής Οδού και την Τρίτη πραγματοποιούν ακόμη μία διαμαρτυρία, ζητώντας να ανοίξουν τα σύνορα ώστε να συνεχίσουν το ταξίδι για τις χώρες προορισμού τους.
ΚΟΣΜΟΣ
WSJ: Ο Τραμπ απέφυγε το «λάθος της Βόρειας Κορέας» στο Ιράν
19:50
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Η παράνομη επιδότηση των 22.944 ευρώ με παρέμβαση του γραφείου Τσιάρα
19:38
ΕΛΛΑΔΑ
Σεισμική δόνηση 4 Ρίχτερ στη Θεσπρωτία
19:32
ΕΛΛΑΔΑ
Ανοιχτά αύριο Κυριακή τα εμπορικά καταστήματα - Ποια σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν
19:20
ΕΛΛΑΔΑ