Εκρήξεις Βρυξέλλες: Αλληλεγγύη από τους πρόσφυγες στην Ειδομένη
Την αλληλεγγύη του στους Βέλγους, μετά το διπλό τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες, θέλησε να εκφράσει ένας μικρός πρόσφυγας, που βρίσκεται εγκλωβισμένος, μαζί με χιλιάδες άλλους στην Ειδομένη.
«Λυπάμαι για τις Βρυξέλλες» έγραψε σε ένα χαρτί το μικρό αγόρι, και το ύψωσε σαν πλακάτ, θέλοντας να εκφράσει τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του στον βελγικό λαό που δοκιμάζεται από το μπαράζ των βομβιστικών επιθέσεων στο μετρό και στο αεροδρόμιο.
Χιλιάδες πρόσφυγες έχουν εγκλωβιστεί στην ουδέτερη ζώνη μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ, μετά το κλείσιμο της Βαλκανικής Οδού και την Τρίτη πραγματοποιούν ακόμη μία διαμαρτυρία, ζητώντας να ανοίξουν τα σύνορα ώστε να συνεχίσουν το ταξίδι για τις χώρες προορισμού τους.
SPONSORED
ΚΟΣΜΟΣ
Συγκοινωνούντα δοχεία οι πόλεμοι Ιράν και Λιβάνου - Το στοίχημα Τραμπ και οι αστάθμητοι «παράγοντες»
23:12
ΕΛΛΑΔΑ
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στις παλιές φοιτητικές εστίες στου Ζωγράφου
23:05
ΚΟΣΜΟΣ
Εκκληση ΟΗΕ για αποκλμάκωση στη Μέση Ανατολή και αποκατάσταση ναυσιπλοΐας στο Ορμούζ
23:00
ΚΟΣΜΟΣ
Επιβεβαιώνει το Κρεμλίνο την επιστολή Ζελένσκι: «Θα ενημερωθεί ο Πούτιν»
22:54
ΠΟΛΙΤΙΚΗ