ΕΛΛΑΔΑ

Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»: Μυστηριώδης θάνατος 76χρονου ασθενή - Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»: Μυστηριώδης θάνατος 76χρονου ασθενή - Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. ερευνά τις περίεργες συνθήκες υπό τις οποίες πέθανε ξαφνικά την Πέμπτη ένας 76χρονος που νοσηλευόταν με Covid 19 στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», την ώρα μάλιστα που οι γιατροί είχαν διαπιστώσει πως η υγεία του παρουσίαζε βελτίωση.

Κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. ερευνά τις περίεργες συνθήκες υπό τις οποίες πέθανε ξαφνικά την Πέμπτη ένας 76χρονος που νοσηλευόταν με Covid 19 στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», την ώρα μάλιστα που οι γιατροί είχαν διαπιστώσει πως η υγεία του παρουσίαζε βελτίωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ασθενής βρισκόταν διασωληνωμένος σε αναπνευστήρα και οι γιατροί που τον εξέτασαν βρήκαν πως η αναπνευστική συσκευή, με την οποία του παρέχονταν οξυγόνο, ήταν εκτός πρίζας, ενώ χτυπούσε και ο συναγερμός της συσκευής.

Ο ασθενής είχε εκτός από Covid-19 και πολλά υποκείμενα νοσήματα και γενικά ένα πολύ βαρύ ιστορικό.

Στο νοσοκομείο κλήθηκαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εξετάσουν τους λόγους που δεν λειτούργησε ούτε το εφεδρικό σύστημα του μηχανήματος, κάτι που προκάλεσε προβληματισμό και καχυποψία στους ιατρούς που έσπευσαν να ενημερώσουν τη διοίκηση και την Αστυνομία.

Μάλιστα, η Αστυνομία εξετάζει όλα τα σενάρια, ακόμη και αυτό της εγκληματικής ενέργειας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι υποψίες των Αρχών στρέφονται και προς έναν 60χρονο ασθενή, ο οποίος νοσηλευόταν στον ίδιο θάλαμο με το θύμα. Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι ο ήχος του αναπνευστήρα ενοχλούσε τον 60χρονο ασθενή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ