ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της 36χρονης που υπέστη ανακοπή ενώ οδηγούσε

Λαμία: Ραγίζει καρδιές ο σύζυγος της 36χρονης που υπέστη ανακοπή ενώ οδηγούσε
lamiareport

Βαθιά η οδύνη για τον σύζυγο της άτυχης Έλενας που έχασε τη ζωή της απο καρδιακή ανακοπή, σε ηλικία 36 ετών, ενώ οδηγούσε σε δρόμο της Λαμίας

 

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο σύζυγός της, Γιώργος περιέγραψε πως έγινε το συμβάν, αφού λίγη ώρα πριν ήταν μαζί της και τίποτα δεν υπήρχε κανένα σημάδι για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει.

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν αισθανόταν καλά. Δεν πρόλαβα να γυρίσω πίσω...Ήταν ένας άγγελος!».

«Θέλω να ξέρουν όλοι ότι η γυναίκα μου ήταν ένας πραγματικός άγγελος. Ήταν η τέλεια μητέρα και σύζυγος. Ο φύλακας άγγελός μας. Μας φρόντιζε, μας πρόσεχε και νοιαζόταν για μας και όλους τους δικούς της ανθρώπους. Δεν υπάρχει στον κόσμο καλύτερος άνθρωπος...είναι πολύ μεγάλο το κακό που μας βρήκε...», λέει απαρηγόρητος ο σύζυγός της.

Το χρονικό

Ο σύζυγος της 36χρονης μητέρας είναι οδηγός φορτηγού και κάνει το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Κάποιες φορές παίρνει και την οικογένεια μαζί του, αφού τόσο η σύζυγος όσο και τα παιδιά του λείπουν πάρα πολύ. Ο ίδιος εξηγεί:

«Την οικογένεια την είχα μαζί μου στο φορτηγό. Ανεβαίνοντας από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη σταμάτησα στη Λαμία, στη Νέα Ρούμελη, όπου είχαμε αφήσει το αυτοκίνητο της Έλενας. Τους έβαλα στο αυτοκίνητο, βάλαμε ζώνες στα παιδιά και έφυγαν για να πάνε σπίτι στη Σπερχειάδα, ενώ εγώ συνέχισα με το φορτηγό για Θεσσαλονίκη. Δεν πρόλαβα να βγω στην Εθνική Οδό και η γυναίκα μου με πήρε τηλέφωνο. Μου είπε ότι είναι στο Αεροπλάνο στην Έκθεση και ότι δεν αισθάνεται καλά. "Έχω πόνο στο στήθος και με έχει λούσει κρύος ίδρωτας", μου είπε. "Μείνε εκεί που είσαι και έρχομαι αμέσως" , "Όχι θα πάω στην αδελφή μου..." ήταν η απάντησή της».

Αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια που άκουσε. «Σε λίγο με πήρε τηλέφωνο η αδελφή της και μου είπε τι έγινε. Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι έτσι από τη μια στιγμή στην άλλη έφυγε ο άγγελός μας...» είπε ο σύζυγος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ