ΕΛΛΑΔΑ

ΝΔ: Fake news για την πλατφόρμα των φαρμακοποιών

ΝΔ: Fake news για την πλατφόρμα των φαρμακοποιών
INTIME

Απάντηση με αφορμή αναρτήσεις που έχουν γίνει σε social media σχετικά με την πλατφόρμα των φαρμακοποιών για τα self test παρείχε η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για fake news και «ανηλεή πόλεμο του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ στα self test».

Συγκεκριμένα, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει: «Μετά τα fake news για τη Siemens και για τα self tests που παραδόθηκαν χωρίς να πληρούν δήθεν τις προδιαγραφές, σήμερα ο ανηλεής πόλεμος του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ στα self tests συνεχίστηκε με fake news για την πλατφόρμα που χρησιμοποιούν οι φαρμακοποιοί για τη διασταύρωση του ΑΜΚΑ και τη δωρεάν χορήγησή τους.

»Από το πρωί δημοσιεύονται στα social media φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, οι οποίες δείχνουν ορθογραφικά λάθη και προτάσεις που δεν βγάζουν νόημα.

»Αυτό γίνεται με την ενεργοποίηση του google translate το οποίο όταν «μεταφράζει» από ελληνικά σε ελληνικά, εμφανίζει ορθογραφικά και γραμματικά λάθη. Δείτε το αποτέλεσμα που προκύπτει αν εφαρμόσει κανείς την ίδια μέθοδο στη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ, που συνοδεύεται από τις εξής φωτογραφίες:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ