ΕΛΛΑΔΑ

Κυπαρισσία: Βίντεο-ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου

Κυπαρισσία: Βίντεο-ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου
INTIME

Ένα βίντεο - ντοκουμέντο με την εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου μέσα σε κατάστημα στην Κυπαρισσία είδε το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που μετέδωσε το Mega, φαίνεται o 72χρονος, να κινείται με γοργό βηματισμό προς το σημείο που βρισκόταν το θύμα, κρατώντας το όπλο στο χέρι. Όταν έφτασε σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων, πήγε πίσω από το ταμείο, σήκωσε το περίστροφο και πυροβόλησε τον 39χρονο στην κοιλιακή χώρα.

Πίσω του μάλιστα βρίσκεται ένας άλλος πελάτης, ενώ αμέσως μετά την πράξη του, ο δράστης γυρνάει και προχωράει προς την έξοδο.

Προσοχή σκληρές εικόνες

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες αλλά και τα στοιχεία που είδαν το φως αναφορικά με τα αίτια που έστειλαν στο θάνατο τον 39χρονο, πατέρα ενός παιδιού μόλις 20 μηνών, όλα συνέβησαν για έναν λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας αξίας 170 ευρώ.

Ο 72χρονος είχε μεταβεί νωρίτερα στο κατάστημα για να διαμαρτυρηθεί για τον λογαριασμό. Μετά από συνομιλία τόσο με υπάλληλο του καταστήματος όσο και με τον ιδιοκτήτη, ο έξαλλος πελάτης και αφού φέρεται να είπε στον 39χρονο «θα επιστρέψω με όπλο» μετέβη με ταξί στο σπίτι του, επέστρεψε με άλλο ταξί μετά από ένα τέταρτο, μπήκε στο κατάστημα κρατώντας το όπλο του, πυροβόλησε από απόσταση 1,5 μέτρου στην κοιλιακή χώρα τον νεαρό, με το πλήγμα να είναι θανάσιμο.

Tο πρωί της Πέμπτης ο 72χρονος δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, όπου δήλωσε αμετανόητος.

«Δεν μετανιώνω, δεν θέλω δικηγόρο, θέλω την μεγαλύτερη των ποινών», φέρεται να είπε ο δράστης ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος υποστήριξε πως ήταν «θέμα τιμής», σύμφωνα με το gargalianoionline.gr.

Ο κατηγορούμενος για το φονικό παρέμεινε επί μία ώρα στο κτήριο και στον εισαγγελέα, ενώ όπως έγινε γνωστό παραιτήθηκε από το δικαίωμα του να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο στην ανάκριση.

Ο 72χρονος βαρύνεται με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς έκτος από το περίστροφο του εγκλήματος, στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, ένα κυνηγετικό όπλο, ένα περίστροφο, 141 φυσίγγια πυροβόλου όπλου και 97 φυσίγγια κυνηγητικού όπλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ