Θεσσαλονίκη: Επέμβαση της αστυνομίας για το συνωστισμό στο κέντρο
Ανανεώθηκε:
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν το βράδυ του Σαββάτου για το συνωστισμό έξω από καφέ μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Όπως μεταδίδει το GrTimes.gr, πεζές περιπολίες μοτοσικλετιστές αλλά και περιπολικά χρησιμοποιούνται για να ζητήσουν από τον κόσμο να απομακρυνθεί μπροστά από τα καφέ μπαρ στα οποία μέχρι και αυτήν την ώρα επικρατεί μεγάλος συνωστισμός.
Από τα περιπολικά αναπαράγεται το γνωστό ηχητικό μήνυμα, πολλοί θαμώνες ωστόσο δεν δείχνουν να… συγκινούνται.

Κοσμοπλημμύρα στη Νέα Παραλία
Για άλλη μία μέρα σημειώθηκε κοσμοπλημμύρα στη συμπρωτεύουσα, καθώς οι Θεσσαλονικείς , εκμεταλλευόμενοι την ηλιόλουστη μέρα έκαναν σήμερα τη βόλτα τους στη Νέα Παραλία.
Όπως μπορείτε να δείτε στις χαρακτηριστικές φωτογραφίες του GRTimes.gr, τηρώντας τα μέτρα και τις αποστάσεις για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού στην πλειοψηφία τους, οικογένειες με παιδιά, ζευγάρια και μικρές σε αριθμό παρέες απόλαυσαν τον περίπατό τους με θέα τον Θερμαϊκό.


Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων από την ΔΥΠΑ
01:00
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59
Κάλπες για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μογκαντίσου της Σομαλίας για την ανάδειξη τοπικών αρχών
23:52