Κεφαλονιά: Νεκρός εντοπίστηκε 35χρονος στο Αργοστόλι
Ανανεώθηκε:
Το πτώμα ενός 35χρονου άντρα αλβανικής καταγωγής εντοπίστηκε στη Γέφυρα Δεβοσέτου στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίπου στις 8:00, περαστικοί, οι οποίοι έκαναν τον πρωινό περίπατό τους στη γέφυρα που ενώνει το Αργοστόλι με την απέναντι όχθη, βρήκαν έναν άντρα, χωρίς τις αισθήσεις του, να επιπλέει στη θάλασσα.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς και με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ ανέσυραν τον άτυχο άντρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αργοστολίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η σορός του 35χρονου αλλοδαπού θα μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή στην Πάτρα, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Huawei Seeds for the Future: Ποιες καινοτομίες είδε στην Κίνα μία φοιτήτρια από την Ελλάδα;
10:00
Υπό την πίεση των ΗΠΑ, Μόντι και Πούτιν επιδιώκουν να ενισχύσουν τους διμερείς δεσμούς
09:54
Ενισχύουν τα μπλόκα τους οι αγρότες στην βόρεια Ελλάδα - Ο χάρτης των κινητοποιήσεων (vids)
09:50
Μπαράζ επαφών Παπασταύρου για την ενέργεια στις ΗΠΑ - Τι συζητήθηκε
09:40