Κεφαλονιά: Νεκρός εντοπίστηκε 35χρονος στο Αργοστόλι
Ανανεώθηκε:
Το πτώμα ενός 35χρονου άντρα αλβανικής καταγωγής εντοπίστηκε στη Γέφυρα Δεβοσέτου στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίπου στις 8:00, περαστικοί, οι οποίοι έκαναν τον πρωινό περίπατό τους στη γέφυρα που ενώνει το Αργοστόλι με την απέναντι όχθη, βρήκαν έναν άντρα, χωρίς τις αισθήσεις του, να επιπλέει στη θάλασσα.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς και με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ ανέσυραν τον άτυχο άντρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αργοστολίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Η σορός του 35χρονου αλλοδαπού θα μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή στην Πάτρα, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Χειμερινές εκπτώσεις: Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου η διάρκεια τους - Τι να προσέξουν οι καταναλωτές
03:00
: Ποιοι δικαιούνται έως 10.000 ευρώ για να μετακομίσουν με το Πρόγραμμα Μετεγκατάσταση
02:00
Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Μαρτίου: Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ταμείο
01:00
Από 1η Απριλίου στα νοικοκυριά το «πορτοκαλί» τιμολόγιο ρεύματος
00:30