ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνείς προσωπικότητες στα Who is Who International Awards 2021

Διεθνείς προσωπικότητες στα Who is Who International Awards 2021

Τα πολυαναμενόμενα Who is Who International Awards οριστικοποιούνται για τις 30 Σεπτεμβρίου 2021!

Το Gala Dinner με τίτλο "Ελλάδα, ο κόσμος όλος" που είχε αναβληθεί λόγω των κυβερνητικών περιοριστικών ρυθμίσεων υπό το πρίσμα της πανδημικής κρίσης, επανέρχεται με την υψηλού επιπέδου εκδήλωση του.

Η νέα πραγματικότητα μας κάλεσε να εστιάσουμε σε ότι έχει πραγματικάαξία το οποίο συνάδει απόλυτα με την αποστολή του Θεσμού.Στόχος των Βραβείων είναι να αυξάνεταικάθε χρόνο το κύρος και η διεθνής εμβέλεια του οράματος, ως διαφαίνεται ξεκάθαρα στην φετινή διοργάνωση με την υποστήριξη ισχυρών Θεσμικών Συνεργατών όπως είναι η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών-Ε.ΕΝ.Ε και η Britishpedia.

Η κοινή τελετή βράβευσης για τις Διεθνείς Γυναίκες Ηγέτες & τους Διεθνείς Διαπρεπείς Άνδρες, θα πραγματοποιηθεί υπό τις Αιγίδες των Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Υπουργείου Τουρισμού & Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Τρείς πολύ ισχυρές διεθνείς γυναικείες προσωπικότητες που θα τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση και δέχτηκαν να βραβευτούν είναι οι:

  • H. Sheikha Intisar Salem Al Ali AlSabah, Πριγκίπισσα του Κουβέιτ και Πρόεδρος του Intisar Foundation. Ξεχωρίζει παγκοσμίως για την δράση της και την προστασία των κακοποιημένων Γυναικών στον αραβικό κόσμο
  • HIRH Herta Margarete Habsburg-Lothringen, Αρχιδούκισσα Αυστρίας, Πριγκίπισσα της Τοσκάνης και Πρόεδρος του Flame of Peace, γνωστή διεθνώς για την δράση της για την επικράτηση της παγκόσμιας Ειρήνης και την Προστασία του Περιβάλλοντος
  • Georgia Garinois-Melenikiotou,Πρώην Εκτελεστική Αντιπρόεδρος (Executive Vice President) στον Όμιλο Εταιρειών «Estée Lauder Companies». Κορυφαία Παγκόσμια Ελληνίδα η οποία έλαβε το 2019 το βραβείο Fulbrightγια τηνπροσφορά της στην παγκόσμια επιχειρηματική ηγεσία. Γνωστή για την ενδυνάμωση και υποστήριξη των Γυναικών παγκοσμίως.

Είκοσι και πλέον σημαντικές προσωπικότητες θα βραβευτούν συνολικά στις πέντε κατηγορίες των βραβείων από τους κλάδους της Κοινωνικής Υπευθυνότητας, της Επιχειρηματικότητας, της Επιστήμης, των Τεχνών και της Ακαδημίας και θα παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Μια μέρα πριν την τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί Pre Event και πρόσθετες Pre Event Symbolic Activities.

Διακεκριμένος Ιατρικός Υποστηρικτής της βραδιάς είναι το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Την βραδιά θα παρουσιάσουν οι γνωστοί ηθοποιοί Ζέτα Δούκα και Ρένος Χαραλαμπίδης.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το CNN Greece, το QUEEN.GR, το NEW GREEK TV, η Ένωση Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (AEJ)-Ελληνικό Τμήμα, το HELLENIC MEDIA GROUP, το Vipnews.gr, το RSS24.NEWS, το HEPHAESTUSWIEN, το PIRAEUS365.GR, το PALOSERVICES.COM, και το BCI Media.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ